Kall lördag, brrrrrr!

20140125-175238.jpg

Hej hej!

Brrrrrrr. Ligger nerbäddad i gästsängen hemma hos mina föräldrar under en hel hög med täcken och hackar tänder. Hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk, kanske bara blev kall på jobbet i dag. Det gäller att klä sig på landet 😉

(kunde inte låta bli underbara Odd Molly scarfen på bilden, köpte med mig den hem!)

Jag och kidsen sover över här i natt. Micke har grabb-fest så vi tyckte han kunde få sovmorgon i morn. Ska lägga mig samtidigt som barnen och passa på att läsa pocket och knappra in några timmars sömn.

Veckan som kommer är full av roligheter. Inte minst födelsedag och maskeradkalas. Vad jag ska vara utklädd till? Det får ni se först på lördag 🙂

Kram på er och ha en fin kväll!

 1. Rosa skriver:

  Hoppas att du inte blev sjuk utan ”bara”var lite fryssen. Vilken mysig butik du verkar arbeta i. Har förstått att ni har inredning och kläder men har ni även fika? Jag har följt din blogg ett tag nu och tycker om att se o läsa dina inlägg. Det ger inspiration! Mycket härliga recept, tack! Ha det så kul på maskeraden, väntar med spänning på att se utstyrseln 🙂 Kram

  1. Visst finns där fika! Smultrongården är en mysig gårdsbutik på landet med café inredning och kläder.

   Kram

 2. Sofia skriver:

  kul att se dig idag pinglan! vi får se på lördag då om vi delar dress, annars är det jag som ligger i för att få på mig min utstyrsel inför helgen, även fast min pojkvän har lite åsikter om den, hehe! ses på lördag, ska bli superskoj!!! kramen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..