ANNONS

Kall lördag, brrrrrr!

/

20140125-175238.jpg

Hej hej!

Brrrrrrr. Ligger nerbäddad i gästsängen hemma hos mina föräldrar under en hel hög med täcken och hackar tänder. Hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk, kanske bara blev kall på jobbet i dag. Det gäller att klä sig på landet 😉

(kunde inte låta bli underbara Odd Molly scarfen på bilden, köpte med mig den hem!)

Jag och kidsen sover över här i natt. Micke har grabb-fest så vi tyckte han kunde få sovmorgon i morn. Ska lägga mig samtidigt som barnen och passa på att läsa pocket och knappra in några timmars sömn.

Veckan som kommer är full av roligheter. Inte minst födelsedag och maskeradkalas. Vad jag ska vara utklädd till? Det får ni se först på lördag 🙂

Kram på er och ha en fin kväll!

3
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00