ANNONS

Atjoooooooo

/

ka1

Halloj och snörvel och prosit!

Jag är såååå förkyld. Nej nej nej. Helt fel timing! Efter jag lämnat kidsen i morse däckade jag med kläder och glasögon på i framåtstupa sidoläge tvärs över sängen. Vaknade ett par timmar senare, torr i munnen efter att ha sovit som en guldfisk, med trasiga glasögon (suck!) och hemsk huvudvärk.

Men visst hinner man kurera sig till lördag? Nu kan det ju bara bli bättre. Alla tips om dunderkurer mottages tacksamt! (Har inte ont i halsen, bara hemsk huvudvärk, täppt och ont i hela kroppen, yr och utan energi).

bl1
bl2

Gårdagkvällen var mysig och jag blev så bortskämd så! Micke hade klippt och klistrat en så gullig present, med show och övernattning och restaurang och barnvakt fixat, presentkort på spa-treatment av svärföräldrarna (hur skönt!!), söta Iittala skålar från Benny och drömvasen DAGG från mina föräldrar och lite smått & gott. Och under dagen plingade blomsterbud på dörren både från Åse och gulliga Tailsweep-gänget.

Tusen tack!

ka6

Till middag bjöd jag på Italienskt bjudbröd (recept HÄR) och till dessert Nutellasemifreddo med färska jordgubbar (recept HÄR).

ka3
ka4
ka2

Hade tänkt göra en temadag i bloggen i dag igen men jag fixar inte att sitta framför datorn mer just nu. Återkommer med den senare om jag piggnar till, annars kör vi i morgon.

KRAM

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00