Atjoooooooo

ka1

 

Halloj och snörvel och prosit!

Jag är såååå förkyld. Nej nej nej. Helt fel timing! Efter jag lämnat kidsen i morse däckade jag med kläder och glasögon på i framåtstupa sidoläge tvärs över sängen. Vaknade ett par timmar senare, torr i munnen efter att ha sovit som en guldfisk, med trasiga glasögon (suck!) och hemsk huvudvärk.

Men visst hinner man kurera sig till lördag? Nu kan det ju bara bli bättre. Alla tips om dunderkurer mottages tacksamt! (Har inte ont i halsen, bara hemsk huvudvärk, täppt och ont i hela kroppen, yr och utan energi).

bl1
bl2

Gårdagkvällen var mysig och jag blev så bortskämd så! Micke hade klippt och klistrat en så gullig present, med show och övernattning och restaurang och barnvakt fixat, presentkort på spa-treatment av svärföräldrarna (hur skönt!!), söta Iittala skålar från Benny och drömvasen DAGG från mina föräldrar och lite smått & gott. Och under dagen plingade blomsterbud på dörren både från Åse och gulliga Tailsweep-gänget.

Tusen tack!

ka6

Till middag bjöd jag på Italienskt bjudbröd (recept HÄR) och till dessert Nutellasemifreddo med färska jordgubbar (recept HÄR).

ka3
ka4
ka2

Hade tänkt göra en temadag i bloggen i dag igen men jag fixar inte att sitta framför datorn mer just nu. Återkommer med den senare om jag piggnar till, annars kör vi i morgon.

KRAM

  1. Coldzyme från apoteket. Man sprayar en dos(tre doser i förpackningen 229,-)dagen efter mår man mycket bättre…det har hjälpt mig i alla fall…=)Krya på dig…//Jeanette

  2. Petra skriver:

    ReCharge är ju alltid bra för att piggna till.:) Finns på apoteket, personalen rekommenderar endast ett rör per dag. Hoppas du känner dig bättre!:)

  3. Johanna skriver:

    Det kanske är lite sent nu… Men när jag känner att det är förkylning på gång så brukar jag köpa ett rör echinecea brustabletter. Sen dricker jag detta MÅNGA gånger under dagen, ibland ett par dagar. Det har hjälpt mig varje gång! Men tveksam till om det funkar när det redan har brutit ut fullt. Hoppas att du hinner bli bra till imorgon! Kram och krya på dig

  4. Petra skriver:

    Min mammas dunderkur: en rejäl hög hackad vitlök, färskriven ingefära, en citron och 1 liter kokat vatten. Koka vatten sätt i vitlöken, ingefäran o citronen låt svalna och drick. Man luktar inte gott men frisk blir man 🙂 krya på dig och tack för en superfin blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..