ANNONS

Den ständiga frågan?

/

Vaaaad ska vi äta?

Ja vad ska vi äta i kväll? Ingen aning. Inte så värst kul att äta nånting när man är förkyld men det är ju ändå fredag och äta måste man så nåt kul ska vi väl hitta på. Nästa vecka är matkassevecka tack o lov, haha. Sååå skönt när inspirationen tryter. Varit riktigt nöjd med LCHF-kassen men nästa vecka ska vi faktiskt testa en annan av Bra Mat Hemma´s kassar.

Några favoriter från kassarna i januari:

kass1
kass2
kass3

Köttfärsbiffar med fetaostkräm och zuccini”pasta”, fisk med krämig äggsås och smörstekt brysselkål och tillsist det absolut godaste som var sååå enkelt att göra. Baconlindad kyckling i god sås med stekt blomkålsris. Recept på det kommer här:

4 port

4 kycklingfiléer
1 paket bacon
dijonsenap
4 dl vispgrädde
salt & peppar

1 blomkålshuvud
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
salt & peppar
smör att steka i

Sätt ugnen på 200 C. Linda baconskivorna runt kycklingfiléerna. Pensla med dijonsenap runt om. Stek dem hastigt runt om så de får fin färg. Lägg i en ugnsform och häll på grädden. Salta & peppra. In i ugnen 15-20 minuter.

Riv blomkålen på rivgärnets grova sida. Hacka lök och vitlök. Fräs löken och vitlöken i en rejäl klick med smör, tillsätt blomkålen och låt fräsa med en stund. Servera Kycklingen och såsen med blomkålsriset. Yummi!!! Detta kommer vi göra igen, enkelt och supergott var det!

(Och glöm inte att med koden: matplatsen får ni 15 % rabatt på första kassen hos Bra Mat Hemma och dessutom en hemlig premie som medföljer kasse nr 2!! )

En lång lista med to do´s i dag så nu måste jag sätta fart. Mår faktiskt lite bättre, hurra!

KRAM

21
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00