ANNONS

Soffjakt & maskeradkalas

/

MA2

Ett sent hellooo

Kikar in lite mellan pizzan (ja i dag är en sån dag) och söndagsfilmen (Pappa på burk). Ett trött par i soffan i dag. Kom i säng runt 4 snåret i går och upp hyfsat tidigt i morse då Skåningarna skulle med tåget och jag och Micke på soffjakt. Beställde äntligen en ny soffgrupp (rea i dag, därav stressen istället för att ligga och dra sig :-)), nu väntar några långa leveransveckor innan de kommer men tjohooo vad jag längtar.

Gårdagens maskeradkalas var sååå kul!! Galet snygga gäster 🙂 och snyggast av dem alla var Daniel som vann omröstningen kvällens bästa kostym.

ma5

ma6

ma17

ma11

Var väldigt nöjd med min tårta även om det var liiiiite svårt att ta sig fram eller sitta ner 🙂

Välkomstbålen blev så poppis så jag hann inte ens fota den?! Fyllde en stor bålskål med 1 flaska vodka + 2 liter Sprite + 1 förpackning piggelinglassar (i med pinnar och allt och låt smälta) + massor med is, frysta gröna vindruvor och skivad carambole. Försvinnande god så att säga!!

Snittar, ostbricka, snacks och godis dukade vi upp med och ett gediget drinkbord med diverse tillbehör. Musikquiz, mingel och dansgolv fram till småtimmarna. Så kul kväll!

ma9
ma7

ma12

ma8

Till sist spårade det visst ur lite.. Oklart om någon gick hem i samma dräkt de kom i?! Haha!

ma15

ma13

Borstskämd med fina presenter och fina vänner <3

Oförskämt pigg i dag faktiskt men nu börjar det kännas att man inte sovit så mycket. Nu blir det film här!

KRAM

11
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00