ANNONS

En smak av semester!

/

ch1
ch3

Godkväll!

I går var det rena semestertemat här hemma. Vi testade nämligen ÖL (och det var väl den första gången här på Matplatsen? 🙂 Även om min man är väldigt intresserad och förtjust i öl så dricker jag det i princip aldrig. Förutom möjligen på en het semesterresa i samband med kryddstark mat för att svalka sig. Och det var ju preciiiiis vad kvällens öl Chang skulle passa till.

ch2

Chang ingår i Systembolagets fasta sortiment och har man varit i Thailand på semester så har man säkert provat?. HÄR kan ni se om den finns i er butik (säg till dem att ta hem den annars!)

ch4
ch6
ch5
ch8

Serveras vid 6-8°C till kryddstarka rätter eller som sällskapsdryck. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, honung och citrus. Chang är en fyllig lageröl av hög kvalitet med mild, krispig och härligt uppfriskande smak. Ölet bryggs på de bästa naturliga råvarorna och vattnet som används säljs buteljerat runt om i Thailand. Ölet kompletterar den kryddstarka maten från det thailändska köket på ett utmärkt sätt.

ch7
ch9

Vi serverade blandade asiatisk plockmat till som olika dumplings, vårrullar och räkor med dippsåser och ölen var verkligen som pricken över i:et. Även för en icke öldrickare som mig 🙂 Törstsläckande och friskt, och resten av gänget som älskar öl gav höga betyg och verkligen tummen upp för kombon med Thai-mat! Vill ni återuppleva lite semesterminnen eller drömma er bort till varmare breddgrader rekommenderar jag detta varmt. Tips tips.

KRAM

I samarbete med TOMP Beer Wine & Spirits

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00