Ute på vift & blåvitt i sovrummet

fris

 

Nytt och ljust och kortare!

Tack o lov för lite fusk 🙂 Till vänster ser ni mitt hår utan några extensions (och innan klippning och färgning) och till höger med en himla massa blonda/guldiga nyanser och 100 slingor tjockare men inte så himla mycket längre. Skönt med en mer vardaglig längd denna gång tänkte jag. Lite ovan vid att vara blond igen dock men det är ju snart vår och då trivs jag bäst lite ljusare! Ska försöka fixa bättre bilder sen men här får ni en glimt om ni var nyfikna i alla fall 🙂

Var ute och åt med Röhnsichtjejerna i måndags på Wongs. Länge sen jag var där men det är ju faktiskt väldigt gott där!! Och så trevligt att göra något en måndag.

w2
w3
w1

w6

De flesta kvällar den här veckan är uppbokade faktiskt men i kväll ska jag bara vaaaara. Bädda ner mig tidigt i min nybäddade säng i fantastiskt sköna lakan i Egyptisk bomull (finns HÄR hos Tullhuset Living) och läsa en pocket till ljudet av  en ”sprakande brasa”. För Wood wick-ljusen låter ju som små sprakande brasor när man eldar, myspys. Dessa i fräscha dofterna Cotton Flower och Linen. Luktar så där hääärligt nytvättat 🙂

Jag är tokig i doftljus! Men väldigt kräsen med, långt från alla som luktar gott. Vissa storknar man ju av och får huvudvärk?! Man får oftast vad man betalar för. (Wood Wick hittar ni HÄR tillsammans med flera av mina favoritmärken som Voluspa, Durance och Tine K som alla luktar smaksens!)

l7
l5
l2
l3
l9
l1
l6

l8
l4

Blått & vitt = vår! Älskar den kombon i både porslin, textil och inredning.

Häpp måste rusa, men vi hörs senare med ett (för matplatsen) ovanligt dryckestips 🙂

KRAM

 1. Lottie skriver:

  Vad fint att du faktiskt delar med dig av ditt naturliga hår som faktiskt ser riktigt tunt och slitet ut. Man är inte ensam alltså… :S
  Men är det så att det blivit så tunnt och slitet pga extension-användning? Var kvaliten bättre innan du började?
  Sen undrar jag om du gjort alla dumplings mm själv – fantastiskt i så fall! Ser supergott ut och såå fina. Hur gör man?

  1. Haha 🙂 Nej tvärt om det var kortare och mer slitet innan extensions, nu börjar mitt egna ta sig istället. Dumplingens köpte vi färdiga frysta!

   Kramar

 2. Eva skriver:

  Så fint!
  Var har du köpt ditt bruna överkast? Ska köpa nytt nu när jag ska måla om:-)
  Jag tycker också att blåvitt porslin är såå snyggt men det passar inte hemma hos mig:-(
  Såg att Chili hade så fina blåvita kaffekoppar nu. Jättesnyggt!

 3. Tove skriver:

  Hej Victoria,

  vilken gosig tröja – var kommer den ifrån? Ha det så bra och tack för en jättetrevlig blogg (som jag läser nästan varje dag)!

  1. Tack själv 🙂 Den är från vero Moda.

   Kram

 4. Jessica skriver:

  Oj vad tunt och risigt håret ser ut

 5. Fia Å skriver:

  Men så fint det är med blått och vitt 🙂
  Lakanen ser helt underbara ut 🙂

  Ser så krispiga ut 😉 Ha ha ha
  Är som du älskar doftöjus tänder varje dag och kväll! Så mysigt.

  Super härligt sovrum ni har!

  Kram

  1. Hihi krispiga är helt rätt ord!!! 🙂 Jag har nästan alltid ett doftljus tänt hemma, älskar den lilla lyxen!!

   kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..