ANNONS

Ute på vift & blåvitt i sovrummet

/

fris

Nytt och ljust och kortare!

Tack o lov för lite fusk 🙂 Till vänster ser ni mitt hår utan några extensions (och innan klippning och färgning) och till höger med en himla massa blonda/guldiga nyanser och 100 slingor tjockare men inte så himla mycket längre. Skönt med en mer vardaglig längd denna gång tänkte jag. Lite ovan vid att vara blond igen dock men det är ju snart vår och då trivs jag bäst lite ljusare! Ska försöka fixa bättre bilder sen men här får ni en glimt om ni var nyfikna i alla fall 🙂

Var ute och åt med Röhnsichtjejerna i måndags på Wongs. Länge sen jag var där men det är ju faktiskt väldigt gott där!! Och så trevligt att göra något en måndag.

w2
w3
w1

w6

De flesta kvällar den här veckan är uppbokade faktiskt men i kväll ska jag bara vaaaara. Bädda ner mig tidigt i min nybäddade säng i fantastiskt sköna lakan i Egyptisk bomull (finns HÄR hos Tullhuset Living) och läsa en pocket till ljudet av  en ”sprakande brasa”. För Wood wick-ljusen låter ju som små sprakande brasor när man eldar, myspys. Dessa i fräscha dofterna Cotton Flower och Linen. Luktar så där hääärligt nytvättat 🙂

Jag är tokig i doftljus! Men väldigt kräsen med, långt från alla som luktar gott. Vissa storknar man ju av och får huvudvärk?! Man får oftast vad man betalar för. (Wood Wick hittar ni HÄR tillsammans med flera av mina favoritmärken som Voluspa, Durance och Tine K som alla luktar smaksens!)

l7
l5
l2
l3
l9
l1
l6

l8
l4

Blått & vitt = vår! Älskar den kombon i både porslin, textil och inredning.

Häpp måste rusa, men vi hörs senare med ett (för matplatsen) ovanligt dryckestips 🙂

KRAM

26
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00