Glittrig och grön TÄVLING!!!

gr1
gr2

 

WOOOP WOOOP!

Här pågår förberedelser inför helgen. Huset storstädas, paljettklänningen dammas av och naglarna målas i grönt glitter. För vad händer på lördag?? Jo sista delfinalen av Melodifestivalen går av stapeln (bästa startfältet!!) och här hemma kommer vi ha ett hejdundrande schlagerparty sponsrat av COOP. Huset kommer fyllas med väninnor, dekorationer och en kock kommer och lagar en ekologisk festmåltid åt oss. En mingelfotograf förevigar alla på röda (gröna) mattan och discokulan kommer snurra kvällen lång. Ni får se mer så fort event-teamet är på plats på lördag 🙂

Låter det kul?? Tänkte väl det. Och vet ni vad? Ni kan vinna en egen festivalkväll sponsrad av Coop till den stora finalen 8/3 hemma hos ER! Coop står för allt från kock, ekologisk mat, serveringspersonal, ljud/bild, fotograf och diskokula mm! Woop woop

Toppbild_Mello_Spons2

För att vara med och tävla:

1) vilken är din favorit Melodifestivallåt genom tiderna?

2) motivera varför just du vill vinna!

Lämna ditt svar i en kommentar till detta inlägg. Tävlingen avslutas tisdag 25 februari.

(fullständiga tävlingsvillkor HÄR)

LYCKA TILL!!

 

 

 I samarbete med COOP

 1. Setta skriver:

  Hej!

  Min favoritlåt är Euphoria med Loreen! Vad den låten fick mig att sjunga med högt! Kanske inte lika bra som Loreen men vad gör det!

  Min syster tyckte att jag ska tävla (hon har själv anmält sig men nu är hon osäker om hon KAN vinna för hon bor utomlands och ville vinna festen åt vår svägerska och hennes familj). Så jag vill motivera med samma svar som henne och vinna tävlingen åt mig själv och istället bjuda in min familj på en överraskningsfest hos mig. Min motivering är att vi hade en jobbig jul, hela december spenderades på sjukhuset eftersom min svägerska som var gravid hade fått värkar alldeles för tidigt i graviditeten så hon var inlagd hela månaden. Så hela vår familj, inklusive svägerskans två småpojkar, fick öppna julklappar och spendera julafton och juldagen vid sjukhussängen. Usch vad tråkigt det var! Och nu föddes lilla flickan för ett par veckor sedan, frisk och glad och vi är alla tacksamma. Och eftersom min familj och släkt kommer vara samlade på ett och samma ställe efter en väldigt lång period (min syster och hennes familj ska till Sverige den 4e mars i två veckor) så hade detta varit en helt fantastisk upplevelse och överraskning! Och vi kan äntligen ta igen för all firande vi missade under jul. Dessutom så fyller min syster 30 år också så även om hon fick mig att tävla så blir det en liten födelsedagspresent åt henne samtidigt! Ett perfekt tillfälle att fira allt.

  Så den 8e mars vill vi bli gröna och glittra, ett minne som för evigt kommer få oss att fnittra. Åh Coop kan du vara så snäll, så snäll och ge oss en fantastisk kväll!

 2. Katrin skriver:

  Favoritlåten är: Euophoria

  Jag vill jättegärna vinna eftersom jag fyller jämt i år och hade tänkt att ha en stor fest för mina vänner men inte kommit på något bra tema. Det skulle passa superbra!!

 3. Milla skriver:

  Hej!

  Bästa låten i mellohistorien är Keep on walking med Salem Al Fakir. Har fortfarande inte förlåtit att den inte vann 2010…

  Jag har helt tappat takten, i alla sammanhang, och vad vore väl bättre än en schlagerfest för att hitta den?!

 4. Hej! Den absolut bästa schlager låten genom tiderna är Lena Philipsson med dansa i neon!!
  Jag och min sambo flyttade in i vårt nybyggda hus för tre år sedan i Mars, vi har fortfarande inte hunnit ha en inflyttningsfest, jag har dessutom hunnit fylla 30 år under den här tiden och fick ställa in mitt 30 års kalas pga tråkigheter som hände inom familjen. Nu är vi igång med renovering av övervåning och har en liten pojke på 3 år och en massa jobb på det, svårt att hinna med något av det allra viktigaste i livet: vänner!
  Skulle därför vara guld värt med en riktigt rolig fest, jag har dessutom alltid varit barnsligt förtjust i allt vad schlager heter så vad kunde bli bättre än en alldeles egen schlager kväll…? Inget! 🙂 Tack för världens bästa blogg!

 5. Jenny skriver:

  Bästa låten…finns sååå många otroligt bra men Euphoria med Loreen är ju i en klass för sig! Varför jag ska vinna…för att jag är en riktig schlagernörd, älskar mello med alla deltävlingarna, stämningen, musiken, allas engagemang fast dom inte tror det…ÄLSKAR DET! Så att få bjuda in mina vänner på en hejdundrande schlagerfest vore så toppenkul!!!! Kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..