ANNONS

Glittrig och grön TÄVLING!!!

/

gr1
gr2

WOOOP WOOOP!

Här pågår förberedelser inför helgen. Huset storstädas, paljettklänningen dammas av och naglarna målas i grönt glitter. För vad händer på lördag?? Jo sista delfinalen av Melodifestivalen går av stapeln (bästa startfältet!!) och här hemma kommer vi ha ett hejdundrande schlagerparty sponsrat av COOP. Huset kommer fyllas med väninnor, dekorationer och en kock kommer och lagar en ekologisk festmåltid åt oss. En mingelfotograf förevigar alla på röda (gröna) mattan och discokulan kommer snurra kvällen lång. Ni får se mer så fort event-teamet är på plats på lördag 🙂

Låter det kul?? Tänkte väl det. Och vet ni vad? Ni kan vinna en egen festivalkväll sponsrad av Coop till den stora finalen 8/3 hemma hos ER! Coop står för allt från kock, ekologisk mat, serveringspersonal, ljud/bild, fotograf och diskokula mm! Woop woop

Toppbild_Mello_Spons2

För att vara med och tävla:

1) vilken är din favorit Melodifestivallåt genom tiderna?

2) motivera varför just du vill vinna!

Lämna ditt svar i en kommentar till detta inlägg. Tävlingen avslutas tisdag 25 februari.

(fullständiga tävlingsvillkor HÄR)

LYCKA TILL!!

 I samarbete med COOP

149
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00