ANNONS

iCastei Appassimento – vilken box!!

/

ham3

Hey vinterfredag!

Här kommer ett litet vintips jag tycker ni ska lägga på minnet. För det här var typ den godaste bag in boxen med rött vin vi smakat! iCastei Appassimento. Verkligen superdupergott och särskilt för att vara på box. Har provat det ett par tillfällen nu och alla som testat håller med. Toppbetyg!

mat4
ham4

När man framställer iCastei Appassimento låter man utvalda druvor hänga kvar på vinrankorna och torka i septembersolen. Allt eftersom druvorna torkar samlar de på sig en fin sötma och en maffig smakkoncentration som påminner om Amaronevin.

Det är ett fylligt, smakrikt och fruktigt vin med inslag av mörka körsbär, plommon, choklad, kryddor och fat. Passar till tex mustiga grytor på lamm, nöt och vilt eller pasta och pizza.

Vi serverad hemlagade hamburgare till och det var en såååå god kombo!!

Vinet hittar ni HÄR!

ham1
ham2
ham5

Hamburgarna består av ekologisk nötfärs kryddad med salt & peppar och en skvätt Worcestershiresås (som ju är en sååå god smakförstärkare i allt från kötträtter och fiskrätter till såser och drinkar!) som stekes nääästan klara i stekpanna och toppas med ostskivor och stekt bacon. Serverade på en salladsbädd med hamburgerdressing, lökringar, saltgurka, och coleslaw Och till detta en god bbqsås, ketchup och gul senap. Yummi!! (Vill man ha bröd till så lägger man allt i ett hamburgerbröd bara).

Nu längtar jag till grillsäsongen. Den kändes häromdagen ganska nära men tji fick vi och nu är Örebro täckt av ett rejält snötäcke igen. Jaja, så småningom blir det väl vår även i år 🙂

KRAM

Vintips i samarbete med Chris WINE & SPIRITS

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00