ANNONS

Tänk gult

/

co2

Hej måndag!

Här ska ni få ett tips på en fiffig grej jag testade sist vi var sjuka. Coldy heter den och är en spray man sprayar i halsen. Både lindrar det onda och skyddar mot bakterierna så de inte får fäste där. Funkade jättebra! (Går även att använda på barn från 4 år). Nån som provat?

co3

(Finns att köpa hos alla apotekskedjor!)    

Förutom ett fyllt apoteksskåp så har vi laddat med färskpressade juicer och frukter här hemma och annat som piggar upp i dessa tider. Lite extra omtanke och c-vitamindos till frukost piggar alltid upp!

co1

KRAM och krya på er där ute!

Kikar in här igen lite senare med nåt gott!

I samarbete med Orifarm

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00