ANNONS

Freeeeeeeedag!!

/
b1
b2

God morgon fredag!!Zzzzzzzzz kan vara årets segaste morgon, vet inte vad det är med oss men vi snooozar och snoooozar och har så svårt att komma upp om mornarna! Gick ändå och la mig tidigt i går och kikade på film i paddan (The Help – såååå bra!!

Se den! 4/5 i betyg) och fick ganska ok antal timmars sömn. Jaja, freeeedag i dag! Och en efterlängtad helg framför fötterna med en lite tripp till huvudstaden med hemlig agenda tillsammans med Åse & Daniel 🙂 (farsdagresent till våra män). Men det är i morgon det. I kväll ska jag och min pappa gå på Joe Labero här i Örebro. Nån som sett showen?

b3
b4
b5

Färskpressad blodapelsinjuice – för att piggna till! Syrligt så det krusar sig i halsen, nog vaknade jag till 🙂

Nyss hemkommen från lämna-barn-rundan, fått sms från Sebbes förskola att han är glad och leker för fullt (han var hysteriskt ledsen när jag lämnade 🙁 Avskyr att gå därifrån med det ljudet i öronen, förstör hela dan. Så om det är nån som har något supertips på att göra lämningar gladare så kom gärna med dem!!) bänkat mig i soffan med frukost och laptoppen och nu ska jag posta dagens happy friday – tips hos Röhnisch och beta av lite mail. Sen ska jag klä på mig mitt allra bästa fredagshumör 🙂

KRAM

19

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00