ANNONS

Nyhet från Serla

/

se1

Godkväll

Hur mår ni?? Lilleplutt har varit feberfri hela dagen, hurra. Vi har bakat till helgens kalas för fullt och köket ser ut därefter, hehe..

I samarbete med Serla provar vi deras nya hushållspapper som kommer i lösa ark och förvaras i en dispenser (eller ja man kan ta dem direkt ur förpackningen med om man inte vill ha dem i en hållare). Sååå grymt smidigt, särskilt med små barn hemma som spiller och kladdar i tid och otid och gärna torkar upp efter sig förvisso men när de går och ska ta ”en liten bit” papper från en rulle så slutar det oftast med hava rullen.. Känns det bekant? I den här kommer bara ett ark upp i taget, perfekt!

se2

Invigde dem i fredags till årets första grillning då vi grillade ribs med Jack Daniels Glace. Är det något man blir klibbig av så är det ribs, och med denna behöver man inte hålla i nån rulle eller förpackning med kladdiga fingrar och dra av pappret utan lyfter bara upp ett papper som lossnar av sig själv och drar upp nästa en bit så det är redo. Ni hör så smidigt!

g1
g2

Klibbigt men sååå gott! (Recept på Jack Daniels Glace hittar ni HÄR, ett måste!!)

Ni kommer kunna tävla om dessa lite senare, håll utkik 🙂

Nu ska vi ge oss på en omgång rimbobullar här nu när storasyrran kommit hem. Micke åker på att grädda dem medan jag är i väg på dh-middag, de ska ju jäsa ett par timmar. Oops. Men det går nog bra 😉

KRAM

I samarbete med Serla

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00