Ögongodis och kalasbak


 

I bakartagen

Sebbis sover så jag passar på att kika in.

Börjar få lappsjuka här, har inte lämnat huset på en vecka förutom en kort promenad förra onsdan och ett snabbt besök hos grannarna mitt över i söndags. Gissa om kvällens DH-kväll är efterlängtad!!

I morn är förskola/skola stängt så det blir ännu en dag på hemmaplan. Vi ska baka hela dagen lång tänkte jag. Har ni tips på några roliga barnkalas-cupcakes?? Till Olivias kalas gjorde jag dessa grisar som var väldigt uppskattade men nu vill jag ha nått nytt och kanske inte så rosa 🙂

Har hoppat ur mjukiskläderna och tagit på mig lite ögongodis! Nytt armband från Hipanema/Modesto i de härligaste färger! Piggar upp i sjukstugan.

m1
m2

Och även en puff av favoritparfymen. Vågar ju knappt duscha här, haha (ni kanske hört att Örebros vatten blivit förorenat av en läckande toalett så vi kokar allt vatten minst t.o.m onsdag och förut fick man helst inte duscha heller men det förbudet har de tagit bort nu. Men man blir ju inte jättesugen..)

pa

Nu ska jag kasta i mig lite mat innan spillevinken vaknar.

KRAM

 1. Mojjan skriver:

  Vill du ha inspiration och är med på facebook så gå med i en grupp som heter Kakburken (om du inte redan är med). Där finns allt som har med bakning att göra, tårtor, kakor, muffins, kalas, bröllop o.s.v! Det är 26 000 medlemmar så lite inspiration finns där allt. Dessutom har jag länkat till din blogg för recept som folk undrat över. 😀

  1. Vad kul, tack för tips och länkar. Ska kika in!

   Kram

 2. Hej!
  Jag mailade just ett tips på så fina kalasgodisar!

 3. Det är ju så himla kul med parfymer:) Vilken parfym är det?
  Ha en fin kväll:) Kram

  1. Dana skriver:

   Hej Victoria!
   Du har en jättefin blogg och duktig på mycket. Jag läser en hel del andra bloggar också, det finns oändligt många fantastiska bloggar därute. Jag har märkt en stor skillnad mellan din och en del andra bloggar. Du ber om tips från dina läsare, men du svarar väldigt selektivt på frågor från dem – dvs sällan. Tråkigt, tycker jag. Undrar varför du inte visar en större respekt respekt för dina läsare.
   Önskar dig allt gott.

   1. Hej. Där känner jag mig inte alls träffad, jag försöker svara allt jag hinner på frågor i både kommentarer och mail (vilka är hundratals i veckan) men ibland räcker tiden inte till och fokus får ligga på nya inlägg. Men jag har alltid genom åren fått tvärt om bra feedback på just den biten.

    Ha en fin kväll!

   1. Åse skriver:

    De bloggarna du läser misstänker jag har betydligt färre läsare än Victoria och med det får man både mindre kommentarer och mindre mail. Jag tror inte ni läsare förstår hur många kommentarer och mail som rullar in till oss och man gör så gott man kan för att svara, för det ligger i vårt intresse som bloggare att ha en dialog med läsarna och inte en monolog. Men ofta kommer det in samma frågor gång på gång och även samma tips och råd och det går tyvärr inte att svara på alla kommentarer. Jag håller med Victoria att hon nog tvärtom tillhör de få som verkligen lägger ner tid på att svara och kommentera.

 4. Eva skriver:

  Hej Victoria! Skulle vara roligt om du kunde köra EFIT snart igen. Tack för en jättefin blogg.

 5. Skulle så behöva tips på en fin parfym, får jag fråga vad din favoritparfym heter?

  Spännande att höra mer om din ögonoperation, var själv inne på att göra det i höstas, men vågade inte.
  Kram och hälsningar, har saknat att läsa din blogg nu när du varit ”frånvarande”, roligt att du är tillbaka!

  1. Tack vad gulligt <3

   Lancome La vie est belle heter denna!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..