ANNONS

B-day coming up

/

f1
bor5
r1

Fredagsblommor på plats här och var

God morgon fantaaaaastiska fredag!

Länge sen jag var på sånt fredagshumör, tjohooooo. Sov som en stock i natt utan ett pip från nån! Bara en sån sak. Och vaknade 5 minuter innan väckarklokan – av mig själv!! Har det nånsin hänt? Måste varit totalt utsövd. Lämnade en glad kille på förskolan utan minsta knussel och det gör mig glad om nåt! All snö som vräkte ner över staden är puts väck som genom ett trollslag och ute skiner solen på gröna gräsmattor. Känner mig glad ut i fingerspetsarna!

I morgon fyller vår lille plutt 3 år. Hörde precis på Nyhetsmorgon att den 22/3 är den dag på året det föds allra mest barn. 9 månader efter midsommarafton tydligen 😉 (nu är ju Sebastian född en sisådär 6 veckor för tidigt så ingen midsommarbebis här :)) Vi satt och pysslade med presenterna i går kväll och nu väntar en söt hög på att placeras i den lilla sängen på morgonkvisten i morgon under skönsång och hurra-rop <3

p2
p1

Hittade den sööööötaste lilla kundvagn på nätet (HÄR) och kunde inte motstå. Tror den kommer bli en favorit, kila runt i huset och handla. Och kolla söta lilla sitsen för gosedjur/docka. Naaaw!

p5

Kräftor ligger på upptining och kylen är fylld med godsaker. I kväll kommer mamma hit, vi ska ha tjejkväll med bubbel och skaldjur och Let´s Dance. Blåsa ballonger och pimpa. Duka födelsedagsfrukostbordet med finporslin och förbereda go-frulle.

p4
p3

Dessa gömmer sig också i paketen 🙂

Olivia får faktiskt också paket. (Klänning + baddräkt, Molo/Boozt). Så svårt det där. Ni som har små barn med syskon, hur gör ni när någon fyller år, får den andre ingenting? Jag vet att mina blir såå avis på den som fyller och överröses med paket men samtidigt så är det ju dennes speciella dag. Men för att undvika allt för mycket tårar och slagsmål så köper jag faktiskt något till den som inte fyller med. Mitt hjärta är lite extra blödigt på födelsedagar. Nu är väl Olivia så stor egentligen så hon förstår och skulle väl inte bryta i hop om hon inte fick något, men nu fick det bli så. Men hur tänker ni?? Skulle vara kul/nyttigt att höra om hur andra gör.

m1

Hemma är städat inför helgen, bästa känslan! Vi har ofta tokstökigt här hemma, kanske inte ser ut så på bilderna ni ser här men ojoj vad disk det blir, vad mycket leksaker som ligger ööööverallt, soppåsar som väntar på att nån ska slänga dem (det gör sig visst inte av sig självt??) kläder i högar , papper och skräp på skrivbordet så man knappt ser det. Men i dag är allt undanplockat och varje gång tänker vi att så hääär måste vi försöka ha det nu! Vi får väl se hur längde det håller den här gången 🙂

bor1
bor3
bor2
bor4

Nya barstolar i köket. Love!!

Nya kopparfärgade barstolarna har kommit. Från House Doctor /Borett (10 % på allt där med koden: matplatsen). Är sååå superdupernöjd! Nu letar jag bara efter nån slags stolsdyna att ha på. Skulle gärna ha komönstrade men hittar inga hur jag än letar. Det eller ljusrosa fårskinnsdynor (hittar jag inte heller), eller kanske brunsvarta eller lite mer vanliga grå (finns typ överallt). Några tips??

bm1
bm2
bm3

Ska snart bege mig in till city för första gången på evigheter! Dagens går i svartvitt med matchande kofta By Malene Birger / Boozt och väska / Isa Couture. Älskar deras signatureprint!

bm4

Önskar er en helt fantastisk härlig glad fredag!

KRAM

<3

64
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00