ANNONS

Skaldjurstema

/

fr9
fr8

Mycket skaldjur förra veckan, favvo!!

Hej hej

Som jag skrev så testar jag just nu Serlas nya hushållsark och de används flitigt här hemma av små och stora. Har nog ändå hittat det uuuultimata användningsområdet nu.

När man äter skaldjur!

Det gör vi ganska ofta 🙂 och alltid är det – ”kan du ge mig lite papper jag är så kladdig ” – ”men jag är lika kladdig jag”, och sen försöker man i nåt slags teamwork hålla i rullen samtidigt som man drar ut pappret och försöker dra av en bit utan att kladda ner hållare och hela rullen. Känns det bekant?? Detta är faktiskt nåt jag stört mig på och här var ju dessa nya papper heeelt perfekta. Man behöver ju varken hålla i dispensern eller i resten av pappret, man tar sig bara ett ark rakt upp och det lossnar ju av sig självt. Superfiffigt faktiskt!!

fr4
fr5
fr6

Mamma och jag hade tjejkväll i fredags och åt just skaldjur och hon blev helt såld på pappret 🙂

Måste passa på och tipsa om den goda fördrinken vi drack. Tror jag tipsat om den tidigare? men tåls att upprepas i såfall.

Hallon & kanel mojito
6 port:

3 dl frysta hallon
3 lime
3 dl vit rom
1½ dl sockerlag
1½ kruka mynta
1½ dl sprite
3 tsk malen kanel
3 msk socker

Mosa hallon, sockerlag, mynta och lime (i klyftor) med en mortel. Skaka i en shaker med is eller blanda i en stor kanna med is. Blanda kanel och socker på ett fat, dra en limeklyfta längs med kanten på glasen och doppa i sockerblandningen. Häll upp drinken i glasen (sila gärna!) och toppa med läsk.

fr1
fr2
fr3

Muuuuuums!

KRAM

I samarbete med Serla

6
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00