Två favorit-klassiker

t1
t7

Rise above

 

Goddagens strååååålande vår-dag!

Många önskar bo i ett varmt land året om eftersom de saknar sol och värme så, men inte jag. Visst älskar jag solen och värmen men halva grejen med det är ju att man uppskattar det såååå när det väl händer eftersom man får längta 🙂 Är jag utomlads en längre tid sitter jag tillslut i skuggan och muttrar över hur varmt det är, lagom är bäst. Skulle inte vilja byta bort våra 4 årstider!! Men det är klart, lite längre vår och sommar och mindre höst kanske inte skulle göra ont.. Men nä jag ska inte klaga. Älskar att längta och se fram emot saker, vore väl bra tråkigt om man inte gjorde det.

t5

Är det något plagg jag är svag för så är det Odd Mollys Lovely Knit. Tror de som kommit nu är årets sista färger i bomull, sen blir det höst-ylle (fina men inte alls samma sak, ääääälskar bommullskoftorna!) Har dem till allt, i princip dagligen! Som myskofta, som sommarjacka, som ”kavaj” eller bara rakt upp och ner. Här i nya härliga chockrosa färgen med ljusgrått band, mums! Och som favorit nr 2 är deras andra klassiker, Remix Blouse. Nu har de kommit i enfärgade styles och denna i almost black fick flytta in! Båda från Tullhuset i grannstaden (och därifrån kommer även de fina Hultqvist-smyckena!)

t4
t6
t3
t2

Men lite måste ju flytta ut också 🙂 Har fyllt hela vardagsrummet med klädställningar fyllda med plagg. I kväll är det DH-kväll hos mig och jag passar på att köra ”bloppis” för grannfruarna. (De Odd Molly plagg som blir kvar kommer i bloppis i bloggen, lugn det är massor!)

Önskar er en härlig dag!!!

KRAM

och missa inte haka på runningschool nu!!

 1. Helt rätt! Gillar din inställning♥
  Vi bor utanför London och jag vet att alla säger att det regnar mycket i England, men för mig är Englands klimat drömmen för mig…som Sverige fast längre sommar och höst..;)
  Gud vad jag skulle vilja haka på din Runningschool, fast fick precis reda på från min sjukgymnast att jag inte får springa pga för delade magmuskler…Jogging är min favorit men har inte kommit i gång riktigt efter graviditet..Ska göra mina magövningar nu utan att fuska så hänger jag på nästa gång!!! Stort gilla på din Odd Molly kofta!
  Kram ♥

 2. Sofia skriver:

  Jag tycker också om att ha årstider, varje årstid har sin charm, men helst hade man ju velat ha soliga dagar på vintern också som i Schweiz 😉

 3. Marie skriver:

  Tullhuset har ju såå fina kläder, kan du inte försöka få en rabattkod där?

 4. Karin skriver:

  Älskar din inställning till livet. Alla gnäller ju så klart över småsaker någongång, men du tar verkligen vara på årets alla dagar, vardag som fest och överför denna positiva känsla till dina läsare. Tack!

 5. Lisa skriver:

  Vart har du köpt servetthållaren, toppengrej ju!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..