ANNONS

Två favorit-klassiker

/

t1
t7

Rise above

Goddagens strååååålande vår-dag!

Många önskar bo i ett varmt land året om eftersom de saknar sol och värme så, men inte jag. Visst älskar jag solen och värmen men halva grejen med det är ju att man uppskattar det såååå när det väl händer eftersom man får längta 🙂 Är jag utomlads en längre tid sitter jag tillslut i skuggan och muttrar över hur varmt det är, lagom är bäst. Skulle inte vilja byta bort våra 4 årstider!! Men det är klart, lite längre vår och sommar och mindre höst kanske inte skulle göra ont.. Men nä jag ska inte klaga. Älskar att längta och se fram emot saker, vore väl bra tråkigt om man inte gjorde det.

t5

Är det något plagg jag är svag för så är det Odd Mollys Lovely Knit. Tror de som kommit nu är årets sista färger i bomull, sen blir det höst-ylle (fina men inte alls samma sak, ääääälskar bommullskoftorna!) Har dem till allt, i princip dagligen! Som myskofta, som sommarjacka, som ”kavaj” eller bara rakt upp och ner. Här i nya härliga chockrosa färgen med ljusgrått band, mums! Och som favorit nr 2 är deras andra klassiker, Remix Blouse. Nu har de kommit i enfärgade styles och denna i almost black fick flytta in! Båda från Tullhuset i grannstaden (och därifrån kommer även de fina Hultqvist-smyckena!)

t4
t6
t3
t2

Men lite måste ju flytta ut också 🙂 Har fyllt hela vardagsrummet med klädställningar fyllda med plagg. I kväll är det DH-kväll hos mig och jag passar på att köra ”bloppis” för grannfruarna. (De Odd Molly plagg som blir kvar kommer i bloppis i bloggen, lugn det är massor!)

Önskar er en härlig dag!!!

KRAM

och missa inte haka på runningschool nu!!

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00