bare Minerals – rabattkod

blo2

 

 

 

God morgon freeeeeeeedag!

Vaknat till klarblå himmel och lite för mycket att göra på schemat men det är ju freeedag! Länge sen jag gjorde några fredagspåsar så det får det bli i kväll. Ska nog slå till och göra en till mig själv med faktiskt 🙂

Ska ut på pass #2 i runningschool om en stund så jag går runt osminkad men senare i dag ett lunchmöte i stan så då slår jag på stort och sminkar mig för första gången på nästan 3 veckor 🙂 (nåja rouge har jag haft men ingen ögon-make)

bm1
bm2

Med dessa nykomlingar i sminkväskan som jag beställt efter tips från er läsare. Har testat dem nån ett par månader nu och är fullkomligt KÄR. Det är ju som dag och natt mot det ”vanliga” jag brukar köpa. Så himla skönt på huden och smälter in och döljer/höjer det man vill efter behov. Underbara färger och lyster! Har ni provat?

Just nu får ni 10 % på allt smink från bare Minerals HÄR med rabattkoden: LoveBM

Undrar ni vilka produkter det är jag har så är det:

 Ready Bronzer The High Dive, Blush Golde GateHigh Shine Eyecolor Gold, Perfect Complexion Kit – Light, Ready Eyeshadow 2.0 The Perfect Storm.

Vet ni nån mer superduperprodukt jag bara måste ha så tipsa gärna!!

Hörs lite senare.

KRAM på er och hoppas ni vaknat på allra bästa fredagshumör!!

Tips i samarbete med Lyko

 1. Jennie skriver:

  Måste tipsa om borstarna från tikei.se , supermjuka även efter flera år och lossar inge hår alls! Tycker att BMs blir så sträva fort 🙁

 2. Maria skriver:

  Runningschool – hur ska det funka? För jag anmälde mig tidigare i veckan, men har inte fått några mail alls. Eller borde jag gå in på deras sida och få pepp?

 3. Malin skriver:

  Bare Minerals har en primer som är helt outstanding! Det finns flera varianter men jag gillar den med lite shimmer i, blir en perfekt lyster när sminket sen kommer på 🙂

  Kram Malin

 4. Nina skriver:

  Håller med, bästa make up! Köpte löspudret o fantastiskt! Happy Friday!

 5. Koden funkar inte för mig heller:(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..