ANNONS

bare Minerals – rabattkod

/

blo2

God morgon freeeeeeeedag!

Vaknat till klarblå himmel och lite för mycket att göra på schemat men det är ju freeedag! Länge sen jag gjorde några fredagspåsar så det får det bli i kväll. Ska nog slå till och göra en till mig själv med faktiskt 🙂

Ska ut på pass #2 i runningschool om en stund så jag går runt osminkad men senare i dag ett lunchmöte i stan så då slår jag på stort och sminkar mig för första gången på nästan 3 veckor 🙂 (nåja rouge har jag haft men ingen ögon-make)

bm1
bm2

Med dessa nykomlingar i sminkväskan som jag beställt efter tips från er läsare. Har testat dem nån ett par månader nu och är fullkomligt KÄR. Det är ju som dag och natt mot det ”vanliga” jag brukar köpa. Så himla skönt på huden och smälter in och döljer/höjer det man vill efter behov. Underbara färger och lyster! Har ni provat?

Just nu får ni 10 % på allt smink från bare Minerals HÄR med rabattkoden: LoveBM

Undrar ni vilka produkter det är jag har så är det:

 Ready Bronzer The High Dive, Blush Golde GateHigh Shine Eyecolor Gold, Perfect Complexion Kit – Light, Ready Eyeshadow 2.0 The Perfect Storm.

Vet ni nån mer superduperprodukt jag bara måste ha så tipsa gärna!!

Hörs lite senare.

KRAM på er och hoppas ni vaknat på allra bästa fredagshumör!!

Tips i samarbete med Lyko

19
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00