ANNONS

Tävling!

/

s1

God morgon nya vecka

Måste ju varit segaste måndagen i åååår att komma upp. Ojojoj vad trött jag var och barnen med för ovanlighetens skull. Sebbe brukar ju vara väckarklockan annars, men inte i dag inte. Sommartid it is!

Vi kickar i gång dagen med en liten tävling tänkte jag för att pigga upp 🙂 I samarbete med Serla tävlar jag ut 2 st vinster som består av varsin dispenser + 3 förp. pappersark. (Älskar verkligen dessa!!)

s2

För att vara med och tävla, svara på följande:

– Vilket litet sött djur förknippar man med Serla

– nämn ett tillfälle då hushållspapper är bra att ha

Tävlingen pågår t.o.m torsdag 3/4. Lycka till!

KRAM

171
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00