Tävling!

s1

 

God morgon nya vecka

Måste ju varit segaste måndagen i åååår att komma upp. Ojojoj vad trött jag var och barnen med för ovanlighetens skull. Sebbe brukar ju vara väckarklockan annars, men inte i dag inte. Sommartid it is!

Vi kickar i gång dagen med en liten tävling tänkte jag för att pigga upp 🙂 I samarbete med Serla tävlar jag ut 2 st vinster som består av varsin dispenser + 3 förp. pappersark. (Älskar verkligen dessa!!)

s2

För att vara med och tävla, svara på följande:

– Vilket litet sött djur förknippar man med Serla

– nämn ett tillfälle då hushållspapper är bra att ha

Tävlingen pågår t.o.m torsdag 3/4. Lycka till!

KRAM

 1. 1. Ekorre

  2. När man har en liten valp hemma är det perfekt att ta två ark och torka de små kissfläckarna. Så ohygieniskt att dra på rullen hit och dit.

 2. Marie skriver:

  Ekorren
  Hushållspapper använder min dotter till allt möjligt t.ex för att rita på med tuschpennor för färgen flyter ut och skapar fina spännande mönster.

 3. Anna skriver:

  Faster, en sån har du på din toalett ropar min brors son till mig i skogen,
  jag tittar på honom och funder över hur det kommer bli den dagen han blir mogen.

  Han pekade på en ekorre och tyckte att jag skulle förstå,
  jag granskade i tanken mitt badrum men blev tvungen att fråga vadå?

  Ekorren sitter inte bara i granen utan också på ditt papper på toaletten,
  jag kramade om honom, rufsade till hans hår och sa till honom att han är den absolut bästa brunetten.

  Barns fantasi har inga gränser,
  men tänk om jag hade en serla-dispenser.

  Kaoset kring pannkakslunchen skulle bli lättare att hantera,
  jag skulle slippa att på grund av hallonsylt behöva tapetsera.

 4. Det är ekorren.
  Det är alltid bra med hushållspapper, det klarar man sig ju inte utan. Just nu skulle det vara perfekt för mig med en dispenser då jag är nyopererad och gipsat i båda händerna efter en cykelolycka. Jag tror nog att jag skulle klara att dra ut ett papper med pekfingret och långfingret

 5. Serla då är det en EKORRE med!
  Det mesta går till barnen spilla ur eller till alla näsor och små fingrar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..