Blossom Hill

b2

 

Happy saturday!

Hoppas ni njuter dagen! Här kommer jag med ett dryckestips. Bubbliga rosévinet Blossom Hill. Perfekt en varm försommardag som dessa vi har. Lite söt och smakar fruktigt (jordgubbar & vattenmelon!) och känns nästan som en drink. Pigga porlande sprakande bubblor!

b6
b8
b7

Man riktigt ser hur bubblorna far runt som fyrverkerier!

Ett bubbel som passar bäst som aperitif eller AW tycker jag. Och då förslagsvis med lite snittar och tilltugg. Vi serverade fyllda minicrustader till. En variant med Philadelphia + rödlök + löjrom, en med kräftröra (kräftstjärtar – köp helst frysta, klart godast! + majonnäs + dill + rödlök) och en med brieost + fikonmarmelad som gratineras i ugn tills de smält och fått fin färg.

Mums!

b9
b5
b4

Vinet finner ni HÄR. Riktigt härligt vår & sommarvin! Känns det bekant? Det är kanske för att vi provade detta vin förra säsongen med tjejgänget och blev så förtjusta. Blev riktigt poppis, en snackis och sålde slut på lagret då! Men nu är det här igen 🙂

Kram på er och ha en fin kväll!

 

Vintips i samarbete med Chris wine & spirits

 1. Fått hem vinet och de vackra glasen, nu fattar bara bättre väder!

  Tack för tipset på vinet och information om glasen.

 2. Du har säkert svarat på detta tidigare men hittar ej svaret, var kan man köpa de fina glasen som du serverar Blossom Hill i?

 3. Cissi skriver:

  Tack för ännu ett vintips som jag nu har beställt 🙂

 4. Linda skriver:

  Tack, en del av min text måste ha försvunnit?! Skrev att vi bokat London Eye, Madame Tussauds samt hop on hop off buss,. Har du tips på vad man mer inte får missa? Har du varit på Jamie Olivers restaurang? Nu har vi inte planer att gå på de dyraste ställena direkt…

 5. Linda skriver:

  Tack så mycket för vintipset! Det såg så otroligt gott ut så jag gjorde en beställning direkt :). Och så hoppas jag på många fina soliga dagar framöver. Kram från Avesta

  1. Hoppas du gillar det!! Och på många soliga dagar 🙂

   Kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..