ANNONS

Blossom Hill

/

b2

Happy saturday!

Hoppas ni njuter dagen! Här kommer jag med ett dryckestips. Bubbliga rosévinet Blossom Hill. Perfekt en varm försommardag som dessa vi har. Lite söt och smakar fruktigt (jordgubbar & vattenmelon!) och känns nästan som en drink. Pigga porlande sprakande bubblor!

b6
b8
b7

Man riktigt ser hur bubblorna far runt som fyrverkerier!

Ett bubbel som passar bäst som aperitif eller AW tycker jag. Och då förslagsvis med lite snittar och tilltugg. Vi serverade fyllda minicrustader till. En variant med Philadelphia + rödlök + löjrom, en med kräftröra (kräftstjärtar – köp helst frysta, klart godast! + majonnäs + dill + rödlök) och en med brieost + fikonmarmelad som gratineras i ugn tills de smält och fått fin färg.

Mums!

b9
b5
b4

Vinet finner ni HÄR. Riktigt härligt vår & sommarvin! Känns det bekant? Det är kanske för att vi provade detta vin förra säsongen med tjejgänget och blev så förtjusta. Blev riktigt poppis, en snackis och sålde slut på lagret då! Men nu är det här igen 🙂

Kram på er och ha en fin kväll!

Vintips i samarbete med Chris wine & spirits

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00