Välkommen Tara & Raglady till Väla!

matplatsenkod

 

Mitt favvo-köpcentrum får fina invånare!

Ja, favvo trots att jag inte bor i krokarna direkt, men vi åker dit varje gång vi hälsar på Åse eller har vägarna förbi och det är utan tvekan det bästa köpcentrum jag varit på, älskar det!! (och är inte så lite avis på er som bor i närheten)

rag5

Värt att fira!

Nu blir det ännu bättre, för nu flyttar Raglady & Tara in!! Och för att fira detta får mina läsare 20 % i webbshoppen lördag-sön, 26-27/4. För ni kanske är fler än jag som har en bit att åka 😉 Ange koden: MATPLATSENVALA i kassan så dras 20 % av!!

(även de fysiska butikerna är fulla av erbjudanden, så kika in om ni har möjlighet!)

rag2
rag1t
rag4

Dessa godingar finns i webshopen. Zebra-byxor i loose fit från FAV (älskar den typen av byxor!!), härliga smällkaramell-armbandet från Hipanema och svarta UGGs i klassiska korta modellen. Jag är en sån som går i UGGs året om, vinter som sommar!!

rag3
rag6
rag7

Det blir dagens tips det!

Nu packar vi in oss och styr mot huvudstaden för roligheter. Önskar er en fantastisk helg!

KRAM

 

I samarbete med Raglady & Tara

 1. Åååå jag vill ha byxorna.., men jag blir snart galen, jag hittar dom liksom inte när jag går in på deras sida och ska beställa! Fler som inte får det att funka eller är det jag som är knäpp!?

 2. Hej!
  Å vilka vackra glas! Vart finner jag på dem tro?
  Ha en skön dag!

 3. Hej,

  Du säger att du har stl 1. Finns den i flera storlekar, jag ser bara one size! Du kanske inte kan svara på det kom jag just på!

  Madeleine

  1. Jag har dem inte med mig men har för mig det stod 1 i?!!! Maila Raglady och fråga så hjälper de säkert!!!

   Kram

 4. Helena skriver:

  Suck! Nu blev jag ju tvungen att shoppa! 😉 Trevlig webshop, måste jag säga. Kram!

 5. Vilken fin T-shirt till!
  Är det en dyrare eller en billigare?
  Funderar på att köpa en dyrare för att de håller bättre eller om det inte är värt det och köpa liknande billigare och byta när de blir fula?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..