ANNONS

Välkommen Tara & Raglady till Väla!

/

matplatsenkod

Mitt favvo-köpcentrum får fina invånare!

Ja, favvo trots att jag inte bor i krokarna direkt, men vi åker dit varje gång vi hälsar på Åse eller har vägarna förbi och det är utan tvekan det bästa köpcentrum jag varit på, älskar det!! (och är inte så lite avis på er som bor i närheten)

rag5

Värt att fira!

Nu blir det ännu bättre, för nu flyttar Raglady & Tara in!! Och för att fira detta får mina läsare 20 % i webbshoppen lördag-sön, 26-27/4. För ni kanske är fler än jag som har en bit att åka 😉 Ange koden: MATPLATSENVALA i kassan så dras 20 % av!!

(även de fysiska butikerna är fulla av erbjudanden, så kika in om ni har möjlighet!)

rag2
rag1t
rag4

Dessa godingar finns i webshopen. Zebra-byxor i loose fit från FAV (älskar den typen av byxor!!), härliga smällkaramell-armbandet från Hipanema och svarta UGGs i klassiska korta modellen. Jag är en sån som går i UGGs året om, vinter som sommar!!

rag3
rag6
rag7

Det blir dagens tips det!

Nu packar vi in oss och styr mot huvudstaden för roligheter. Önskar er en fantastisk helg!

KRAM

I samarbete med Raglady & Tara

13
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00