ANNONS

Stockholm, Grand Central & poolväder

/

gc10

Hemma igen!

Hoppas ni haft en härlig helg. Det har jag! Huvudstaden bjöd på strålande sol och värme. Vi har kikat på Mästerkatten i stövlarna, lekt i Humlegården, ätit glass i stora glass (den i gallerian i alla möjliga smaker, hur god????) suttit på uteserveringar och ätit på restaurang med vännerna.

u1
u2
u4
u3
u5
u6

Och inte minst har vi bott kungligt på finaste Scandic Grand central som är sååå tipptopp fräscht och snyggt!

gc13
gc12
gc11

En stooor svit hade vi med flera rum och läckert högt i tak . Barnen sov i bäddsoffa i vardagsrummet och sov så gott! Hörde dem vakna tidigt i morse och låg och viskade och fnissade och satte på Barnkanalen själva och kom inte och väckte oss förrän ett par h senare.

gc1
gc2
gc3
gc6
gc5
gc7
gc8

Hade förbeställt frukost till rummet och det är sååå skönt tycker jag. Särskilt med barn som inte orkar sitta still så länge som föräldrar sugna på långfrukost vill.. Perfekta lösningen. Och vilken frukost sen!!

gc9

For hemåt på eftermiddagen men väl hemma var här såå varmt så vi åkte och köpte en pool och lät barnen ta ett kvällsdopp 🙂 I morgon ska det bli strålande sol och 22 grader i skuggan här så den lär användas flitigt.

Ha en skön kväll så hörs vi i morgon!

KRAM

psst) om nån av er har Nerikes Allehanda så finns där ett hemmahos-reportage om mig i dag

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00