Stockholm, Grand Central & poolväder

gc10

 

Hemma igen!

Hoppas ni haft en härlig helg. Det har jag! Huvudstaden bjöd på strålande sol och värme. Vi har kikat på Mästerkatten i stövlarna, lekt i Humlegården, ätit glass i stora glass (den i gallerian i alla möjliga smaker, hur god????) suttit på uteserveringar och ätit på restaurang med vännerna.

u1
u2
u4
u3
u5
u6

Och inte minst har vi bott kungligt på finaste Scandic Grand central som är sååå tipptopp fräscht och snyggt!

gc13
gc12
gc11

En stooor svit hade vi med flera rum och läckert högt i tak . Barnen sov i bäddsoffa i vardagsrummet och sov så gott! Hörde dem vakna tidigt i morse och låg och viskade och fnissade och satte på Barnkanalen själva och kom inte och väckte oss förrän ett par h senare.

gc1
gc2
gc3
gc6
gc5
gc7
gc8

Hade förbeställt frukost till rummet och det är sååå skönt tycker jag. Särskilt med barn som inte orkar sitta still så länge som föräldrar sugna på långfrukost vill.. Perfekta lösningen. Och vilken frukost sen!!

gc9

For hemåt på eftermiddagen men väl hemma var här såå varmt så vi åkte och köpte en pool och lät barnen ta ett kvällsdopp 🙂 I morgon ska det bli strålande sol och 22 grader i skuggan här så den lär användas flitigt.

Ha en skön kväll så hörs vi i morgon!

KRAM

psst) om nån av er har Nerikes Allehanda så finns där ett hemmahos-reportage om mig i dag

 1. Ullis skriver:

  Bostads tidningen går ut till alla!! Jätteroligt att läsa och se lite mer bilder!!

 2. åh själv har man varit en sväng till Örebro för första gången någonsin och blev glatt överraskad. Vädret gjorde antagligen sitt men det är ju en supermysig stad 🙂 Va på invigningen av Truckstop, hann med två korta promenader på stan, vilka fina och mysiga byggnader det fanns överallt. Blev även en sväng till pitchers. trevligt ställe med trubadur vilket va precis va vi letade efter.

  så Örebro överraskade helt klart positivt på mig.

 3. Ser helt underbart ut! 🙂

 4. Vilka härliga bilder från helgen! får nog bli en tripp till huvudstaden med familjen framöver (ska bara övertala maken först, som tycker han fick ”nog” av huvudstaden efter knappt år jobbande där).
  Förresten ett jättetack för att du svarade så snabbt på min fråga om Sunwing Arguineguin på Intagram, uppskattas!!! 🙂

  Kram och ha en fin start på veckan!

 5. Solin skriver:

  Åh vad härligt!! Är lite intresserad av vilka restauranger som funkar med barn. Vart åt ni??

  1. Minns inte namnet men det var ett bowlingställe på Kungsgatan i en gammal biograf om det säger nåt??

   1. Solin skriver:

    Tack!! Jag forskar vidare 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..