ANNONS

Gott tips!

/

kp

Hej hej

Och japp nu var det visst slut på det där fina vädret – för nu. Brrr. Ska strax kila över till min granne för tjejkväll, middag & vinprovning (heja tisdagar!) men tänkte ge er ett litet gott tips först. Vill man inte äta en himla massa pizza i tid och otid (min svaghet, jag veeet, men jag bättrar mig hehe) så kan man ju äta en god kebabsallad i stället kanske och blir det kött över så kan man slänga i hop en lchf-variant på kebabpizza dagen efter. Jag gör min botten som en supertunn omelett i stekpanna. Lägg över på bakplåtspapper. Bre på tomatsås, rikligt med ost och finskivad gul lök. In i ugnen tills det fått fin färg. Toppa sedan med kebabkött (går ju att köpa i frysdisken i matbutiker och steka på också) och häll på rikligt med god kebabsås. Pudra över lite oregano och servera med fefferoni. Mums!!!

Nu ska jag kila! Ha en fin kväll.

KRAM

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00