Gott tips!

kp

 

Hej hej

Och japp nu var det visst slut på det där fina vädret – för nu. Brrr. Ska strax kila över till min granne för tjejkväll, middag & vinprovning (heja tisdagar!) men tänkte ge er ett litet gott tips först. Vill man inte äta en himla massa pizza i tid och otid (min svaghet, jag veeet, men jag bättrar mig hehe) så kan man ju äta en god kebabsallad i stället kanske och blir det kött över så kan man slänga i hop en lchf-variant på kebabpizza dagen efter. Jag gör min botten som en supertunn omelett i stekpanna. Lägg över på bakplåtspapper. Bre på tomatsås, rikligt med ost och finskivad gul lök. In i ugnen tills det fått fin färg. Toppa sedan med kebabkött (går ju att köpa i frysdisken i matbutiker och steka på också) och häll på rikligt med god kebabsås. Pudra över lite oregano och servera med fefferoni. Mums!!!

Nu ska jag kila! Ha en fin kväll.

KRAM

  1. Tips: har du nâgonsin tillagat eller ätit latinamerikanska arepas, som kan varieras i det oändliga. Som smâ plättar med enbart ost, omelettliknande eller fyllda. Bland det godaste som finns, snabbt och enkelt. Degen tillagas med vitt glutenfritt majsmjöl (t.ex. Masa Harina P.A.N), finns i välsorterade supermarkets eller invandrardrivna affärer. Tack för ständigt inspirerande blogg!

  2. det där såg mums ut 🙂 tips på god kebabsås?

    1. Nä tyvärr, köp på pizzeria de är godast 🙂

  3. Lotte skriver:

    Det såg himla gott ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..