Datenight

hhm1
hm2

Keps till solsemestern, check! (H&M)

 

Hej och god morgon

Jag var sååå under isen i går, orkade knappt flytta den ena foten framför den andra och bara att andas var jobbigt. Noll energi!! Satt i soffan heeela kvällen och orkade knappt tugga (indisk hämtmat – grymt gott dock!). Sista avsnittet av Revenge säsong 3 livade upp lite för stunden, sååå spännande!! Och tydligen har det precis blivit spikat att det kommer en säsong 4, men nåt annat hade väl varit otänkbart. Har ni inte sett den serien så tycker jag ni ska, superbra! (kanske lite mer för tjejer än killar men det beror väl på vad man gillar).

Bättre i dag i alla fall. Och den lille sjuklingen mår prima, men får ju vara hemma även i dag. Hon ska hjälpa mig med maten inför Mickes & min datenight i kväll. Sitter just nu och kikar i en kokbok efter dessert 🙂

Hörs lite senare!

KRAM

 1. Åh fin keps! Åker ni nästa vecka till Alcudia?
  Vi kom hem i lördags, hade det toppen! Kan ju inte annat i sol och värme och den härliga stranden!
  Jag älskar Revenge och hoppas Verklige det kommer en 4:e säsong…
  Min sambo älskar den med…
  Kram

 2. Åh jag har också följt Revenge sedan starten men det är ju så svårt att se det nu när TV3 pausar den hela tiden. Var har du hittat den?
  Säsong 4 verkar kanske lite överdrivet om de inte byter story. Hon borde ha lyckats sätta dit dem nu..:)

 3. Hej!
  Kom just å tänka på dig 🙂 du som rest en del med barn…vilken har varit er bästa resa med barnen? Ska boka resa till solen, men det finns ju såå mycket att välja på, svårt å veta vilket som är bäst. Man vill ju ha allt liksom 😉 fint hotell, vacker natur, fin strand, bra miljö för barn med lekmöjligheter samt toppen mat!
  Har du någe tips?

  Hälsningar Jessica

  1. Jennie skriver:

   Hej!
   Passar på att tipsa lite. Alla Sunwing resorts är egentligen bra och har allt du vill ha; bra mat, lekmöjligheter, pooler, stränder mm. Jag älskar Cypern (Agia Napa) och Alcudia. Båda har strandpromenad in till stan om man vill shoppa och se lite annat 🙂

 4. Jag håller faktiskt med om att Revenge var bra, till en början, första säsongen var jättebra och vi längtade efter varje avsnitt, men därefter håller jag med SARA 🙂

 5. Revenge är klart den bästa serien, speciellt Nolan Ross han e så cool
  sen är vi igång med serien The Glades den också kanonbra…kolla in den finns på Netflix

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..