ANNONS

Vanilla darling

/

mk1

Gårdagens. Klänning/H&M, cashmereponcho/LinebyEvany, väska/MichaelKors, strumpbyxor/H&M (och dessa är de skööönaste jag nånsin haft på mig, berättar mer om dem sen :))

Goddagens denna somriga lördag!

Underbart väder! Sebbe började dagen 05.50 med att sittandes på min mage skrika – öööööppnaaa ööööögonen maaaaaaamma. Och med tanke på att den här mamman var ute med tjejgänget i går kväll så hade jag inte den minsta lust att öppna ögonen så dags men what to do. Synd att sova bort dagen 😉

Gårdagens fantastiska väder firade vi in på uteservering och rosé innan vi mötte upp de sista vid Makeriet. Kändes nästan om man var utomlands, åh vad härligt!!

ma1

Och sen kilade vi vidare till Makeriet och mötte upp resten av gänget som sagt. Jag åt löjrom till förrätt (tröttnar aaaaldrig, så himla gott!) torsk med risotto och hummercouliss till huvudrätt, och creme brulé till dessert. Mums, allt supergott!

ma2

ma5

Vilken gullig skylt som väntade på oss! Bjöds på bubbel gjorde vi också, tack! 

Några tappra hjältar kilade vidare till Stora Örebro för lite drinkar innan vi åkte hem. Drack en Hot Shot för första gången sen jag var tonåring, riktigt gott ju 🙂

Väskan ni skymtar är min nya darling från Michael Kors i färgen Vanilla. Hade en liknande för nångra år sen som jag äääälskade och använde tills den rasade i sär i princip, modellen är så bra när man vill ha händerna fria och ändå få plats med lite grejer (som när man kör barnvagn etc). Är så glad över denna!! (Finns hos Raglady HÄR)

mk2
mk3
mk4
mk5
mk6

Satte mig inne i soffan en stund med trött liten kille (ja så går det när man ska upp så himla tidigt Sebbe!) men nu har han däckat här så nu ska jag passa på att sätta mig ute i solen och vila ögonen lite.

KRAM på er och hoppas solen skiner på er denna helg!

7
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00