Perfekt väder och plättpremiär

20140520-091637.jpg

 

God morgon!

Regntunga moln och gråmulet väder, perfekt! Har alldeles för mkt att göra, och det känns ju alltid lite lättare när det ändå inte är fint väder 🙂

Oliven och jag pep i väg och köpte ett par Trunki´s i går (tack för era recensioner). Olivia fick provåka och visst de får väl hålla upp benen lite men det är ju inte tänkt att ha dem och köra runt på stan med, jag tänker till långa sträckor på flygplatser som det ofta är och trötta rese-ben som gärna vill bli burna, då blir de här perfekta! Rymmer lagom med packning och blir toppen som handbagage med lite ombyte, leksaker, padda och filt.

20140520-091648.jpg

Ett litet spontanbesök hos frisören blev det också för välbehövlig klippning. För första gången fick hon även tvätta håret och ojoj vad poppis!! ”Det här är liiiivet” sa hon. Min lille livsnjutare 🙂

Skulle behöva klippa Sebbe med men med tanke på hur det gick sist vågar jag knappt. Han tycker inte direkt att en hårklippning är att njuta av livet 😉 Klippte luggen på honom i morse innan vi gick till förskolan, han såg ju knappt nåt stackaren. Han är väldigt mån om sin kaluffs, den ska helst hänga i ögonen, vara rufsig som ett troll och stå yvigt åt alla håll. Annars är han inte ”coola killen” som han säger..

I går stekte jag för övrigt min första omgång plättar. Aldrig ägt en plättlagg/plättlägg tidigare! (vad det heter vetetusan, verkar som de flesta säger plättlagg dock? :)) Blev succé. Eller ja mini-tonåringen sa ”jag gillar dem – typ”. Och 3-åringen sa att ”de är pyttepyttepyttegoda”. Men det var bra betyg, haha.

KRAM

 

 1. Härlig färg! Vad heter den?

 2. Ninni skriver:

  Köpt spabad? Kolla Trademax! 6-personers på rea nu!

  1. Tack för tips men för stora och för dyra ändå :-)kram

 3. Sabina skriver:

  Åh vilket fint nagellack! Är det depend? Vilken färg? Önskar er en toppen resa till Mallis och tack för en superblogg , favorit!

  1. Japp det är det men minns inte färgen på rak arm. Kollar upp det sen!

   kram och tack!!

 4. Åh vad kul med lite semester!! Hoppas ni får det toppen, vi kom hem från Kroatien i lördags och man får ju sån mersmak när man varit iväg!!

  Hade velat ha dessa väskor till barnen med!! Vart köpte du Dom?

  Kram

  1. Vad härligt, hoppas ni haft det toppen! På babyproffsen hittade jag dessa. Finns säkert lite billigare på nätet om man hinner vänta på leverans :-))

   Kram

 5. Åh vad kul med lite semester!! Hoppas ni får det toppen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..