ANNONS

Perfekt väder och plättpremiär

/

20140520-091637.jpg

God morgon!

Regntunga moln och gråmulet väder, perfekt! Har alldeles för mkt att göra, och det känns ju alltid lite lättare när det ändå inte är fint väder 🙂

Oliven och jag pep i väg och köpte ett par Trunki´s i går (tack för era recensioner). Olivia fick provåka och visst de får väl hålla upp benen lite men det är ju inte tänkt att ha dem och köra runt på stan med, jag tänker till långa sträckor på flygplatser som det ofta är och trötta rese-ben som gärna vill bli burna, då blir de här perfekta! Rymmer lagom med packning och blir toppen som handbagage med lite ombyte, leksaker, padda och filt.

20140520-091648.jpg

Ett litet spontanbesök hos frisören blev det också för välbehövlig klippning. För första gången fick hon även tvätta håret och ojoj vad poppis!! ”Det här är liiiivet” sa hon. Min lille livsnjutare 🙂

Skulle behöva klippa Sebbe med men med tanke på hur det gick sist vågar jag knappt. Han tycker inte direkt att en hårklippning är att njuta av livet 😉 Klippte luggen på honom i morse innan vi gick till förskolan, han såg ju knappt nåt stackaren. Han är väldigt mån om sin kaluffs, den ska helst hänga i ögonen, vara rufsig som ett troll och stå yvigt åt alla håll. Annars är han inte ”coola killen” som han säger..

I går stekte jag för övrigt min första omgång plättar. Aldrig ägt en plättlagg/plättlägg tidigare! (vad det heter vetetusan, verkar som de flesta säger plättlagg dock? :)) Blev succé. Eller ja mini-tonåringen sa ”jag gillar dem – typ”. Och 3-åringen sa att ”de är pyttepyttepyttegoda”. Men det var bra betyg, haha.

KRAM

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00