Knivbrev

kb1

 

God morgon onsdag!

Hoppas ni vaknat till en strååålande dag. Här finns inte ett moln i sikte och redan innan 8 när vi gick till förskolan var här sååå varmt och skönt. (26-27 grader utlovat i Örebro dessa dagar, wow!)

Men det var inte det jag skulle tjata om nu 🙂 Utan jag tänkte tipsa er om nåt smidigt och smart som jag fått chans att testa. Nämligen Knivbrev. Har ni hört talas om det? Ni kan läsa mer på hemsidan men i korta drag går det ut på att man skickar in sina knivar i ett brev och får tillbaka dem inom 48 h, grundslipade och vassa. Som nya!

kb2

Slipa själv med bryne eller hemmaslip är något annat, så kan man underhålla knivar för stunden men tillslut behöver de en rejäl grundslipning för att få ny egg. Beställer man ett Knivbrev så kommer allt man behöver hemskickat. Sen är det bara att packetera knivarna man vill ha slipade, posta kuvertet och sen kommer de tillbaka som nya. Lika enkelt som det låter!

kb3

Mina knivar var pinsamt slöa. Vänner och gäster som hjälpt till att laga mat här blev riktigt förfärade, haha. ”Du som lagar så mycket mat och har en matblogg – så har du så här slöa knivar???” Men jag är lite lat av mig och visste inte ens hur man gick tillväga för att slipa om sina knivar så det här kom som sänt från ovan. Nu glider knivarna lätt genom tomater (som jag annars liksom stack ner spetsen först för att få hål på skalet och sen sågade mig igenom – känns det bekant?) och finhackar lök som ett proffs. Bästa att börja vika in fingrarna så där proffsigt också 😉

kb5

Riktigt nöjd!! Tjänsten rekommenderas varmt. Kika in hos Knivbrev för mer info.

Nu blir det kaffe i soooolen här!

KRAM

 

I samarbete med Knivbrev

 1. Hello just wanted to give you a quick heads up.
  The text in your content seem to be running
  off the screen in Opera. I’m not sure if this is
  a formatting issue or something to do with web browser
  compatibility but I figured I’d post to let you know. The design look great though!

  Hope you get the issue solved soon. Many thanks

 2. Kattis skriver:

  Annars föreslår jag att du tar dig en tripp upp till Tjurskallen och lämnar in knivarna! 25kr per kniv och så kan man passa på och köpa lite gott kött medan man lämnar in och sen några dagar senare när man hämtar. 😀

 3. Tina skriver:

  Hej!
  Du skrev för ett tag sedan om strupbyxor från H&M. Nyfiken… berätta gärna mer 🙂 Trött på strumpbyxor som sitter illa och jämt går sönder.

 4. Marie skriver:

  Hej!Odd molly klänningen du hade på dig i förra inlägget är den beige eller vit?

 5. Annika skriver:

  Bra tips – tack!
  Blev du nöjd med besticken du skickade efter? Lite intresserad av nya bestick.
  Ha en fortsatt varm och skön dag!

  1. Jättenöjd!! Kommer på bild när jag hinner 🙂

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..