Förtur på Triwa

t4

 

Heeeej i hettan!

Wow v i l k e t väder!!! (Här alltså, inte på Mallis. Haha. 15 grader och regn. På en sida spår de regn prick varje dag under veckan som kommer, amen allvarligt??!)

Jaja, väder är ju nåt man inte kan rå på. Bara att gilla läget 🙂

t2

Kikar in mitt i packningen med ett litet tips till er. Tullhuset kör kampanj på alla TRIWA-klockor i helgen, fre-sön 20 % rabatt, men ni får lite förtur och kan handla fr.o.m NU! Uppge koden: matplatsen i kommentarsfältet i kassan så betalar de tillbaka 20 % i efterhand.

t3

Jag älskar ju TRIWA som ni kanske vet, har snart regnbågens alla färger 🙂 Särskilt snyggt på sommar-armar!

Hörs lite senare, ska organisera packningskaoset här hemma, få i barnen lite mat (fryspizza – har ni hört va!? :)) och sen i säng och sen slå in små presenter och fylla små ryggsäckarna med som barnen ska få öppna på flyget. Och sy i hop Sebbes Lollo & Bernie-rygga så gott det går, nån hade visst glömt den ute på gräsmattan så gräsklipparen käkade upp halva.. Tur i oturen att det är just dit vi ska så vi kan köpa en ny.

KRAM så länge!

 

I samarbete med Tullhuset

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..