ANNONS

Lite om allt eller inget

/

p1

Packade och klara!

Hej igen

Lovade ju kika in igen. Är lite ”stressad” a la resfeber och har nog glömt hälften jag lovat svara på/återkomma om så undrar ni något passa på att fråga!! Strumpbyxorna jag skulle tipsa om visade jag på instagram men blev osäker på vart jag hittade dem (men Lindex, h&m eller Åhlens tror jag!). Ni undrade vad jag beställde från Boozt och det var bla dessa:

p10
p11
p12

Barnen är lika stissiga de och överallt (och badar i poolen om ni undrar över ”svett-looken” haha). Så här lär väl varenda bild i sommar se ut, med barn kring benen, hehe 🙂 I alla fall, linne, shorts (äääääälskar) knälång solklänning och sött armband skymtar på bilderna. Finns alltså HÄR

Hade beställt 2 sommarklänningar från ASOS som jag hade tänkt ha med mig men de skulle kommit seeeenast i tisdags och har inte dykt upp. Inte kan man nå dem heller utan får fylla i nåt formulär och de ska återkomma inom 2 dar. Har fortf inte hört nåt.. Nån som har handlat där?? Grymt irriterande.

p4

Typ det enda som hamnat i resväskan än så länge, bäst att sätta fart..

Suuuuupervarm dag väntas i morgon och vi är ju hemma några timmar, planet går på eftermiddagen och härifrån Örebro, så himla himla skönt när man flyger med barn. Tar typ en kvart så är man där. Och nästan ännu skönare när man ska hem.

Den supervarma dagen har jag förberett för med hemmagjord isglass. Fiffigt med dessa som har sugrörsnäsor för smält glass! (från TGR billighetsaffären)

p2
p3

Har lite roliga kampanjer och tävlingar på g åt er under veckan och lovar uppdatera flitigt från semestern även om jag kanske inte lusläser mailen hela tiden. Så kika in!! Nån önskade en EFIT och det ska jag väl kunna få till! Och självklart finns jag på Instagram. (Micke med om ni vill se mer @vedder77)

KRAAAAAM på er!

29
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00