Brrrrr!

ml1

Nöjd semestertjej i klänning + tights från H&M, fläta från beachen på Mallis

 

Godkväll!

Sitter och huttrar lite minsann i hotellsängen och bloggar medan jag nattar liten Sebbelutt som varit på Minidisco och kramat Lollo & Bernie (han vågade, direkt!) och lyssnar på vågskvalp och glada grannar utanför. Blev en ganska solig dag här faktiskt men ojojoj så det har blåst! Och med det kändes det ju 10 grader kallare direkt. Vi har hackat tänder och rullat in oss i handdukar och filtar om vartannat bredvid poolen mest hela dan, för bada ville de små så klart. Men lika glada för det 🙂

ml7

ml9

Väldigt spännande med en stor beach – sanden är så leeeeen! Hejdade honom i sista sekund innan han började rulla runt i sanden på väg mot kvällens middag.

 

I morgon blir det nog till att hänga hela dagen inne i ”Miniland” om vi ska tro väderprognosen. Men jag hoppas på det bästa 🙂 Får väl ta en PW längs beachen för att få upp värmen så länge det inte regnar. Beachen är fantastisk, hoppas hoppas på lite mer sol och värme (och mindre blåst/sandstorm) så vi kan hänga lite där.

ml2
ml4

Min klänning är från Lindex – 199 kr, kap! Finns i flera färger och mönster och jag köpte nog en av varje 🙂

 

Reser med mina föräldrar så i morgon får jag fira min fina mamma på morsdag <3

ml6

God natt på er!

KRAMAR

 

Psst) grym tävling i morn så kika in då!!

 1. Helene skriver:

  Hej!
  Tack för att du delar med dig av din semester på bloggen, längtar tillbaka till samma hotell (va där 2010 med mina flickor men känns som en evighet sedan) men med en envis liten 1-årig kille känns det inte som läge att åka just nu

 2. Ulle skriver:

  Hehe förlåt men kan inte låta bli o skratta åt hennes kommentar om din mans hår inte för jag håller med…tog han åt sig? Tycker jag inte han ska göra! Tur att alla är olika å inte tycker samma:);) kram o de gött

 3. Marita skriver:

  Din Micke är hur jäkla snygg som helst så det så

 4. Måste skicka ett peppande inlägg om att vi var på Sunwing Alcudia förra året iofs veckan efter er men första och halva andra dagen hade vi som er men sen bara vände det och vi fick en underbar vecka, det hade vi nog fått ändå men vi fick även vädret med oss och det var jättehärligt! Varmt och skönt och helt perfekt! Några kvällar på La Tasca ( där dottern kunde sysselsätta sig men att klättra vid den lilla lekplatsen) och andra inne i hamnen och på dagarna hängde vi antingen vid barnpoolen eller vid stranden men sambon åkte även på marknaden i gamla stan medan vi andra tog tåget runt stan för lite sightseeing! Hoppas ni får en jättehärligt hur än vädret blir!
  Kram

 5. Helene skriver:

  Jag var en sväng på Lindex idag och kom hem med en likadan klänning i beige/korall ( hade en svart sen tidigare) dom är verkligen fina för lite pengar. Tack för tipset om underklänningen! Hälsa Micke att han är fin i sitt hår. Om det dåliga vädret fortsätter kanske du och din mamma kanske ska ta lokalbussen och ta en tur till underbara Palma den kör motorvägen upp dit och förut fanns det vissa som gick direkt. Må så gott & hälsa Mallorca! Stor kram Helene

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..