ANNONS

Men dagen slutade ju tiptop!

/

h4

Hellooo måndag! (Yes koll på läget nu!)

Varierande väder här kan man säga. I går startade dagen med regn och tunga moln så vi tog en promenix längs strandpromenaden och alla blingbling-butiker istället men när vi kom bort till piren så sprack det upp och resten av dagen blev tiptopväder och spenderades vid poolen.

h9
h1

Och det här ljuset om kvällarna, det är det bästa!! En kvart efter att vi tog bilderna var det bäckmörkt, men alldeles innan blir det så där vitt och milt och vindstilla och ljusrosa toner på himlen och helt magiskt.

h3

Här påväg till vår hotellbyggnad efter kvällens minidisco och kramande av Lollo & Bernie i byggnaden brevid. Stranden är heeeelt fantastisk, särskilt på kvällarna. (Om dagarna blåser det så fasligt så det blir bara korta besök och jag har bara doppar tårna so far..)

h6
h8
h7

Igår var ju mors-dag och allt ♥ Pusskalas och snälla barn som var så sams och gulliga med varandra så jag har nog aldrig sett på maken. I dag är allt som vanligt igen, hehe.

Kvällens klänning är ett H&M-fynd (även dessa har jag köpt i flera färger :-)) älskar!!) Är en riktig klänningtjej och långklänningar är det allra härligaste att svassa runt i. Prisvärd och skön, tips!

h13

(Maten är sisådär hittills så några mattips har jag inte att bjuda på just nu, ni får nöja er med klädtips sålänge :))

Och vädret i dag? Tja.. Just nu sitter jag på hotellrummet och bloggar och ute bara vräker regnet ner och åskan mullrar. Inget vidare alltså..

Har ni tips på några bra bloggar så tipsa gärna, era eller nån annan ni följer som ni tror jag skulle gilla. Mat och kläder och inredning och fina bilder gillar jag och helst en blogg som uppdateras minst en gång om dagen. Behöver nåt kul att läsa här i väntan på solen 🙂

KRAM

47
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00