Men dagen slutade ju tiptop!

h4

 

Hellooo måndag! (Yes koll på läget nu!)

Varierande väder här kan man säga. I går startade dagen med regn och tunga moln så vi tog en promenix längs strandpromenaden och alla blingbling-butiker istället men när vi kom bort till piren så sprack det upp och resten av dagen blev tiptopväder och spenderades vid poolen.

h9
h1

Och det här ljuset om kvällarna, det är det bästa!! En kvart efter att vi tog bilderna var det bäckmörkt, men alldeles innan blir det så där vitt och milt och vindstilla och ljusrosa toner på himlen och helt magiskt.

h3

Här påväg till vår hotellbyggnad efter kvällens minidisco och kramande av Lollo & Bernie i byggnaden brevid. Stranden är heeeelt fantastisk, särskilt på kvällarna. (Om dagarna blåser det så fasligt så det blir bara korta besök och jag har bara doppar tårna so far..)

h6
h8
h7

Igår var ju mors-dag och allt ♥ Pusskalas och snälla barn som var så sams och gulliga med varandra så jag har nog aldrig sett på maken. I dag är allt som vanligt igen, hehe.

 

Kvällens klänning är ett H&M-fynd (även dessa har jag köpt i flera färger :-)) älskar!!) Är en riktig klänningtjej och långklänningar är det allra härligaste att svassa runt i. Prisvärd och skön, tips!

h13

(Maten är sisådär hittills så några mattips har jag inte att bjuda på just nu, ni får nöja er med klädtips sålänge :))

Och vädret i dag? Tja.. Just nu sitter jag på hotellrummet och bloggar och ute bara vräker regnet ner och åskan mullrar. Inget vidare alltså..

Har ni tips på några bra bloggar så tipsa gärna, era eller nån annan ni följer som ni tror jag skulle gilla. Mat och kläder och inredning och fina bilder gillar jag och helst en blogg som uppdateras minst en gång om dagen. Behöver nåt kul att läsa här i väntan på solen 🙂

KRAM

 

 1. Carro skriver:

  plattarmedfalukorv.blogg.se har jättemycket fina bilder, mest mat.

  Magdalena Graafs blogg är också en jag gillar mycket, där finns lite av varje 🙂

 2. It’s very simple to find out any matter on net as compared
  to books, as I found this post at this web page.

 3. Helene skriver:

  Åh fick tag i klänningen idag på hm.com tjoho midsommarens klänning fixad, nu är den nedsatt till 149kr!!

 4. Lotta skriver:

  Hej!
  Jag undrar vad ni har för vit färg på ert hus? Det finns ju en hel del toner att välja mellan även om man tar vit.
  Tack för en underbar blogg!

 5. Riktigt trist med erat semesterväder! Hoppas det spricker upp sista dagarna så att ni får njuta av lite utlandsvärme åtminstone 🙂

  Min blogg är http://www.mjolksyra.com, en blogg som jag har haft i några år (av och till..). Jag har precis gått hem på ”graviditetsledighet” så nu försöker jag komma igång med bloggandet igen. Nåt måste man ju ha att fördriva dagarna med innan bebisen kommer.. 😉

  Ha det så bra och tack för att du förgyller mina dagar med en mysig blogg!

  Kram.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..