Växlande hit och dit

mt1

Ännu en klänning från H&M jag gillar! Svårt att se kanske men den är mörkblå med svart spets

 

Heeeej sena tisdagkväll!

Precis kommit upp till rummet efter en kväll på vift, därav sen uppdatering. Och nu sitter resten av gänget på balkongen och väntar på att spela kort så jag ska fatta mig kort, bjuder på lite bilder i stället.

mt10

mt2

Efter en dag med minst sagt växlande väder som vanligt (det är rena hokuspukusvädret här, blundar man en stund så är det garanterat nytt väder när man vaknar. Molnen blåser förbi som om man snabbspolar, på gott och ont! Men mest är här lite för molningt för min smak och definitivt för blåsigt. Tvärförkyld på kuppen har jag självklart blivit med..) svidade vi om och kastade i oss maten för att hinna till Minidiscot bara för att upptäcka att det inte var nåt i kväll. Så vi fortsatte strandpromenaden ner och tog en paraplydrink.

mt6
mt5
mt7
mt8
mt9

Och sen hem igen för fyyy tusan vad vi frös där vi satt (för att inte tala om barnen som promt skulle ha en Banansplit).

mt3

Häpp, nu ska jag vira in mig i en morgonrock och joina de andra (i morgonrock) på balkongen!

KRAM på er!

(och tack för alla tumhållningar och lyckoönskningar om vädret, visst är det surt när solen inte skiner så mkt som man önskat på en charterresa men vi har det såklart bra ändå!)

 1. Stina skriver:

  Hej
  Vilken butik köpte du klänningen i? Skulle du ha lust att kolla artikel nr på din klänning för det är ingen på HM i Örebro iaf som förstår vad jag menar när jag försöker beskriva den. PÅ hm.se måste de ha artikel eller produkt nr för att hitta den.

  Vänligen
  Stina

  1. Jag köpte den i Göteborg. Såg den i Sthlm (Hamngatan) i veckan! Möjligen tillhör den ett sortiment som inte säljs i de mindre städerna??

 2. Vacker som en dag är du!!! 🙂
  Väldigt snygga solglasögon, är det Victoria Beckhams eller var har du köpt dom? Superfina!!! 🙂

 3. L skriver:

  Surt med vädret. Härligt med semester ändå men vädret spelar ju en ganska stor roll. Minns när vi var i Thailand sist och vi småfrös (!) vissa dagar, och på nätterna öste regnet så man trodde hela bungalown skulle rasa samman 😛 Tur det var på natten de regna iaf 🙂

 4. Sandra skriver:

  Jag vill ha din garderob 🙂

 5. ulle skriver:

  Tur att ni har en till utomlands vistelse o se framemot när ni ska till rom;):) kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..