ANNONS

Den sista

/

mt11

Nästan varmare om kvällarna än dagarna. När det slutat blåsa och solen är på väg ner kan man ta ett skönt kvällsdopp 🙂

Hej hallå sista dagen!

I morn åker vi hemåt så nu njuter vi av sista dagen. En fin vecka på många sätt men vädret har varit en besvikelse i alla fall för en soldyrkare som jag. Molnigt och disigt gör mig inget om det är varmt, men denna isande kyla när solen går i moln och det blåser kalla vindar är inget varken jag eller barnen haft glädje av. Huttrande småttingar som skallrat tänder för att de velat bada och knappt tittat åt en glass, usch gör ont i mammahjärtat. Som vi längtat och peppat för denna solsemester, och så blev det inte så. Nä FY vilken otur vi haft med vädret!! Sen är Mallorca jättefint och det är lyxigt att vara i väg på semester utomlands – men ändå. Är riktigt besviken faktiskt.

Den här dagen började med regn så jag passade på att njuta av massage i SPA´t (morsdagspresent), mammalyx!! Och efter lunch tittade faktiskt solen fram så nu ska jag lägga mig på en solstol och insupa varje värmande solstråle jag kan.

KRAM på er och tack för alla peppande solönskningar (det värmer!!) <3 Ni är bäst!

24
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00