Den sista

mt11

Nästan varmare om kvällarna än dagarna. När det slutat blåsa och solen är på väg ner kan man ta ett skönt kvällsdopp 🙂

 

Hej hallå sista dagen!

I morn åker vi hemåt så nu njuter vi av sista dagen. En fin vecka på många sätt men vädret har varit en besvikelse i alla fall för en soldyrkare som jag. Molnigt och disigt gör mig inget om det är varmt, men denna isande kyla när solen går i moln och det blåser kalla vindar är inget varken jag eller barnen haft glädje av. Huttrande småttingar som skallrat tänder för att de velat bada och knappt tittat åt en glass, usch gör ont i mammahjärtat. Som vi längtat och peppat för denna solsemester, och så blev det inte så. Nä FY vilken otur vi haft med vädret!! Sen är Mallorca jättefint och det är lyxigt att vara i väg på semester utomlands – men ändå. Är riktigt besviken faktiskt.

Den här dagen började med regn så jag passade på att njuta av massage i SPA´t (morsdagspresent), mammalyx!! Och efter lunch tittade faktiskt solen fram så nu ska jag lägga mig på en solstol och insupa varje värmande solstråle jag kan.

KRAM på er och tack för alla peppande solönskningar (det värmer!!) <3 Ni är bäst!

 

 1. Helena skriver:

  Det är tur att ni har råd att åka utomlands ofta. Nästa gång kan ju vädret vara bättre.

 2. Maria skriver:

  Men vilken underbar bild! Den hade jag ramat in och hängt på väggen!

 3. Ida skriver:

  Hej!
  Jag blev helt förälskad i din blåa klänning med spets, men mitt hm i Gävle vet inte vad det är för klänning.
  Var köpte du den och på vilken avdelning?
  Tack för en underbar blogg!
  Kram Ida

 4. Vilken fantastisk fin bild på era barn!
  Synd att ni haft så trist väder.
  Men tack för alla fina klänningstips 🙂
  Har klickat hem en av dem nu 😉

  Cattis

 5. Nä det lät ju inget vidare, men Mallorca är underbart ändå! Men det finns ett talesätt som mallorqinerna säger och det är att man aldrig stoppar undan jackan innan maj är över och det brukar stämma. I juni brukar det bli sommar på en dag! Ingen vår i Spanien direkt 😀

  Kraaaaaaaaaaaaam
  och hoppas att ni får en mysig sista dag ändå!

  Angelica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..