ANNONS

TREO

/

treo

Något som ger mig huvudvärk i dubbelbemärkelse – slut på kaffe-kapslar!

Hej!

Här kommer ett tips om en grym tävling med Treo. Den går ut på att ni lägger upp en bild på Instagram på något som ger just dig huvudvärk (typ en trasig dator, utspilld mjölk, tappat kakan på golvet ogräddad, osv..) och taggar med #treo. Då har ni chansen att vinna lösningen på problemet! 🙂

Tagga posten med @matplatsen också så kan jag gå in och kika och en välja vinnare!!

LYCKA TILL!

I samarbete med Treo

”Treo är ett receptfritt läkemedel (brustabletter med acetylsalicylsyra och koffein) mot huvudvärk, annan tillfällig värk och feber. Ska ej ges till barn under 14 år. Vid plötslig kraftig huvudvärk kontakta sjukvården. Läs bipacksedeln noga före användning samt www.fass.se. Treo marknadsförs av Meda OTC.”

2
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00