ANNONS

Sunwing Alcudia

/

m3

Hej från hemmaplan!

Borta bra, hemma BÄST. Och det är ju skönt att det är så 🙂 Förutom lite halvtrist väder emellanåt har vi haft det jättebra. Sunwing Alcudia går nog inte till historien som det bästa ”Lollo & Bernie-hotellet” vi besökt, det var inte så värst med pooler (vi gick några varv flera ggr och undrade om vi missat några? Vet fortf inte..) eller logisitik (när buffén och barnshowerna är i olika byggnader blir det ett fasligt spring, vi fick kasta i oss maten och nån av oss ruuusa i väg med barnen för att hinna se showen eller åtminstone discot) och själva Lollo & Bernieklubben såg vi knappt till och Olivia som brukar älska dessa var inte med en enda gång. Nä hit åker man nog för läget och stranden. Och den var GRYM. Lång och långgrund och fint vatten och skön sand, mkt barnvänlig.

m2
m1

Själva barnpoolen var dock bra, stor och bra vattennivå (Sebbe bottnade i hela) med sand längs ena sidan. Iskall dock och då var den ändå varmare än de andra. Barnen hackade tänder konstant, kan ju varit vädret som bidrog med..

m4

Och maten i Inclusive-restaurangen var faktiskt väldigt god även om det blir lite samma sak när man äter där 2 ggr om dan i en vecka. Däremot saknade vi barnens egna ”Lollo & Bernie-hörna” med mat som det brukar vara, dvs ett lågt bord där de själva kan gå och ta sin mat och det alltid finns barnvänliga altenativ som nuggets och pommes osv. Sån fanns inte (utan längst ner på den höga disken stod några byttor med hyffsat barnvänlig mat ur vuxenbuffén, men den nådde ju inte barnen själva och de brukar tycka det är mkt roligare att äta när de får vara ”stora” och hämta själva vad de vill ha).

m16

Sen hade vi köpt till All-inclusive, dvs drinkar och mat mellan måltiderna ingick men den maten var under all kritik. Synd! Goda drinkar dock 🙂

Fint fräscht hotell, grymt läge, god mat – bra på många sätt. Men som Olivia sa – Det känns inte som vi är på Lollo & Bernie-semester. Lite så var det.

Alcudia ligger inte så långt från Palma, så vi hyrde bil och for dit en ovanligt molnig dag. Möttes av lite regnskurar och blixtoväder väl framme men sen hade vi fint väder och Palma är ju bara sååå mysigt. Lite shopping, sangria och Disneystore, alla nöjda 🙂

m15

En finfin semester (men vi åker nog inte just hit till Mallorca i Maj nåt mer, hade otur med vädret 2 år i rad – lärt mig det nu!) och fina minnen, mysig tjuvstart på sommaren!

Hörs lite senare, med vinnaren av Beach House tävlingen och ett sista klänningstips från sista kvällen 🙂

Men nu ska vi frossa i svensk frukost!!

KRAM

29
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00