ANNONS

Mera hääärlig sommarrea!

/

matplatsen

Myyyyspysväder!

Ännu en favoritbutik, Raglady, startar sin sommar-rea nu! HÄR hittar ni den.

r5
r4

Sommarlunk i knalliga i accentdetaljer, älskar! Sköna hoodyn på rea HÄR och byxorna HÄR (och de är sååååå galet sköna!)

r11
”Puss på er” <3

Älskar molniga sommardagar. Älskar alla sommardagar. Jag och Oliven kör soft dag med filmer och mjukiskläder och ligger i soffan och lyssnar på regn och laddar inför sommarlov 🙂 Så tokigt att hon blev sjuk så här sista veckan men huvudsaken hon är frisk nu så hon kan vara med på avslutningen i morgon!

r1
r2

Den tok-knall-rosa blusen är uuunderbar till sommarens solbränna, bästa uppiggar-färgen! Och sköna supertunna smickrande jackan ett säkert kort i sommargarderoben, svala kvällar lär det bli en och annan om jag känner vårt land rätt 😉 Blir morgondagens kvälls-outfit tror jag, då vankas restaurangbesök för att fira in sommarlovet!

Ha en fortsatt fin dag!

KRAM

I samarbete med Raglady

4
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00