S O M M A R L O V ! ! !

s1
s2

Olivens outfit för dagen!

 

Hej och välkommen sköna sommarlov!!

Olivia slutade förskoleklass i dag och det var sjönsång på scen och picknick i gröngräset i gassande sol och glada barn högt och lågt. Inte minst Sebbe, han är alltid högt och lågt 🙂

s3
s11

Varsin avslutnings-igelkott dinglar kring halsen (”Nu taggar jag ner” – hehe grymt kul och passande text tyckte jag!). Passar lika bra vilken ”examen” det än är, sluta förkoleklass är STORT! Nu väntar riktigt skolan, men först ett långt och skönt sommarlov.

s10
s9

s6

Söta finklädda kompisar och grannar! <3

KRAM på er allihopa och ha en fantastisk dag!

 1. Bindi skriver:

  Så mysigt – og så sød din fine datter er:-) Som en lille dukke.
  Håber i havde en fin dag.
  Kram

 2. Erika skriver:

  Hoppas barnen får ett fint sommarlov. Dom söta nallarna var ett riktigt bra tips. Jag överraskar mina barn med några sommarlovspresenter och det är alltid vääääldigt uppskattat 🙂

 3. Noelle skriver:

  Gud så vacker dotter du har =) Hon lär bli klassiskt vacker som sin mamma. =) Hoppas barnen får ett toppen sommarlov.

 4. Louise skriver:

  Härligt med sommarlov! Så fina bilder! Minns själv den där ”avslutningskänslan”, den var magisk och lovet kändes som en hel evighet!
  Jag har ett önskemål: vore roligt om du skrev om din ”bloggresa”, när och hur du började, hur långt tid det tog innan du fick läsare/ kommentarer osv, ev fallgropar, vad man ska tänka på etc. Jag är själv så sugen på att böja blogga ( sist av alla antagligen) men kommer aldrig igång. Tack för bästa bloggen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..