ANNONS

Monet dress

/

m5

Heeeej fredag!

Har inte hunnit kika in på hela dan men nu blir det ett snabbt hej mitt i packningen. Tänkte tipsa om den här karamellen som man nästan vill äta upp 🙂 Monet Dress från Pernilla Wahlgren. Fram till 22/6 får mina läsare 20 % på denna hos Provrummet med koden: matplatsen

m7

Jätteskön och smickrande passform med rysch och veck lite huller om buller och ballongkjol. Ni får föreställa er ett par höga klackar, blingbling och vackert uppsatt hår till 🙂

m2

Rakt ner i resväskan. Håller på och packar för fullt, svårt det där med vädret. Regn och åska men varmt i Rom, känns som det behövs många ombyten och oömtåliga skor. Och paraply 🙂 Sköna plagg till dagen och lite finare till kvällen. Och kanske några icke så oömtåliga skor. Har passerat vad som rymdes i lilla resväskan för länge sen och gått över till den stora.

Barnen bygger koja och tydligen ka vi äta jordgubbar där inne nu. På ett golv av soffkuddar. Känns som det behöver övervakas 😉 Hörs lite senare. Då vankas gräsänkekväll, ni kanske kan gissa vad jag tänker äta  och se 😉

KRAM

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00