Monet dress

m5

 

Heeeej fredag!

Har inte hunnit kika in på hela dan men nu blir det ett snabbt hej mitt i packningen. Tänkte tipsa om den här karamellen som man nästan vill äta upp 🙂 Monet Dress från Pernilla Wahlgren. Fram till 22/6 får mina läsare 20 % på denna hos Provrummet med koden: matplatsen

m7

Jätteskön och smickrande passform med rysch och veck lite huller om buller och ballongkjol. Ni får föreställa er ett par höga klackar, blingbling och vackert uppsatt hår till 🙂

m2

Rakt ner i resväskan. Håller på och packar för fullt, svårt det där med vädret. Regn och åska men varmt i Rom, känns som det behövs många ombyten och oömtåliga skor. Och paraply 🙂 Sköna plagg till dagen och lite finare till kvällen. Och kanske några icke så oömtåliga skor. Har passerat vad som rymdes i lilla resväskan för länge sen och gått över till den stora.

Barnen bygger koja och tydligen ka vi äta jordgubbar där inne nu. På ett golv av soffkuddar. Känns som det behöver övervakas 😉 Hörs lite senare. Då vankas gräsänkekväll, ni kanske kan gissa vad jag tänker äta  och se 😉

KRAM

 1. Malin skriver:

  Jag tycker verkligen PW-klänningar är så snygga i modellerna med snygga snitt och skärningar. Men de finns nästan aldrig i färger som tilltalar mig (dvs som jag trivs i), mycket pastell och bleka färger. Men du ser alltid fantastisk ut i dem.

 2. Linda skriver:

  Personligen tycker jag inte att Pernilla Wahlgrens klänningar är snygga/fina. Jag skulle inte köpa någon enda av dem…. men jag måste säga att du ser fantastiskt snygg ut i klänningen på bilden!! Hoppas att ni får en härlig resa till Rom! Och så bara jag måste säga en sak till….. Hur tusan kan man kommentera ditt alkoholintag!!!!???? Folk är ju inte kloka!!!! // Linda

 3. Erika skriver:

  Du är så himla snygg!
  Jätte vacker och läcker klänning!
  Hoppas du får en bra kväll!

 4. Anne skriver:

  Riktigt fin klänning! 🙂

 5. Stina skriver:

  Ursnygg klänning men det kan också beror på att den sitter på dig =)
  Trevlig helg
  Stina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..