ANNONS

For glamorous people with dirty nails

/

t1

Helloooo

Det blev inte mycket av den där uppdateringen i går, barnen var uppe lika länge som jag 😉 Så det blev familjefilmer istället för Gossip Girl-maraton. Lite sega i dag för det var nån som tyckte 6 var en bra tid att gå upp även om man varit vaken halva natten så det var bara att gilla läget. Han var nog extra laddad för bästisen Filips barnkalas på förmiddagen, men nu är vi nyss hemkomna därifrån och den morgonpigge tar sig en tupplur i soffan medan vi andra far runt som yra höns och packar så här i sista minuten som vanligt.

Så fort vi kommer hem sen står altanfix på schemat. Spabadet ska kopplas in och fyllas, en utedusch ska upp och äntligen hittade jag e riktigt snygg slang till detta (Garden Glory), blir fin att ha hängandes på väggen dessutom.

t2

t3

Finns på kampanj hos Tullhuset just nu, HÄR! Dessutom startar även de sin sommar-rea nu, tips tips! Den hittar ni HÄR.

banner-reasida

Nu ska jag göra en kraftansträngning och försöka få igen min resväska. Önska mig lycka till 🙂

KRAM

Tips i samarbete med Tullhuset

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00