ANNONS

On the road

/

kalas

pak

Min lille (långe) kalaskille och jämnårige bästisen Filip <3 (I paketet var ett superstort Star Wars lasersvärd om nån undrar :))

SEMESTER!

Glada barn lämnade hos farmor & farfar för fartfyllda roliga dagar och glada föräldrar (som redan saknar barnen – men ack så skönt detta ska bli) redo för minst lika fartfyllda dagar peppade till tänderna i bilen på väg mot Arlanda. Flyget går så tidigt i morgon så vi bor över på flygplatsen i natt och knallar raka vägen till gaten i morgon bitti. Gör inte om misstaget att köra hela natten och få slösa bort första dagen i ett zombieliknande töcken, klart värt en hotellnatt.

p2

Gårdagens film, spännande så ojoj (The LEGO Movie). Tror inte de flyttade blicken från tv:n under hela tiden. Åh vad jag kommer sakna de här två! Men åh vad det ska bli skönt att bara få vara vuxna, en romantisk trip till vackra Rom, strosa, shoppa, äta gott på fancy ställen, vara ute sent, dricka paraplydrinkar och soooova ut. Behövs i bland för att ladda batterierna.

p3
p1

Gårdagens fredagsmys. Ost till mamman (på snurrande ostbricka i marmor, älskar snurrbrickor! Denna är av märket Horwood) och plättisar till barnen. Skriver ner receptet om nån mot förmodan inte har ett bra pannkaksrecept, detta blir toppen!

Frasiga pannkakor, ca 8 st

2 1⁄2 dl vetemjöl
6 dl mjölk
3 st ägg
1⁄2 tsk salt
1 tsk socker
massor med SMÖR att steka i

Vispa ut mjölet i hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resterande mjölk, ägg, salt och smör. Smält rikligt med smör i stekpannan (helst gjutjärn) mellan varje pannkaka och stek tills de blir frasigt gyllenbruna. Mums!!

Hörs när vi hörs!

KRAM

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00