On the road

kalas

pak

Min lille (långe) kalaskille och jämnårige bästisen Filip <3 (I paketet var ett superstort Star Wars lasersvärd om nån undrar :))

 

SEMESTER!

Glada barn lämnade hos farmor & farfar för fartfyllda roliga dagar och glada föräldrar (som redan saknar barnen – men ack så skönt detta ska bli) redo för minst lika fartfyllda dagar peppade till tänderna i bilen på väg mot Arlanda. Flyget går så tidigt i morgon så vi bor över på flygplatsen i natt och knallar raka vägen till gaten i morgon bitti. Gör inte om misstaget att köra hela natten och få slösa bort första dagen i ett zombieliknande töcken, klart värt en hotellnatt.

p2

Gårdagens film, spännande så ojoj (The LEGO Movie). Tror inte de flyttade blicken från tv:n under hela tiden. Åh vad jag kommer sakna de här två! Men åh vad det ska bli skönt att bara få vara vuxna, en romantisk trip till vackra Rom, strosa, shoppa, äta gott på fancy ställen, vara ute sent, dricka paraplydrinkar och soooova ut. Behövs i bland för att ladda batterierna.

p3
p1

Gårdagens fredagsmys. Ost till mamman (på snurrande ostbricka i marmor, älskar snurrbrickor! Denna är av märket Horwood) och plättisar till barnen. Skriver ner receptet om nån mot förmodan inte har ett bra pannkaksrecept, detta blir toppen!

Frasiga pannkakor, ca 8 st

2 1⁄2 dl vetemjöl
6 dl mjölk
3 st ägg
1⁄2 tsk salt
1 tsk socker
massor med SMÖR att steka i

Vispa ut mjölet i hälften av mjölken till en slät smet. Vispa i resterande mjölk, ägg, salt och smör. Smält rikligt med smör i stekpannan (helst gjutjärn) mellan varje pannkaka och stek tills de blir frasigt gyllenbruna. Mums!!

Hörs när vi hörs!

KRAM

 1. Great site you have here but I was curious if you knew of any community forums that cover
  the same topics discussed here? I’d really like to be a part of community where I
  can get feed-back from other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any suggestions, please let me know. Thanks!

 2. Anette skriver:

  Perfekt att ni ”gör Rom” innan jag ska dit! Ser fram emot att följa er i hälarna :))

 3. Linda skriver:

  Låter underbart med Rom =) Härligt att Ni så ofta får möjligheten att komma iväg på tumanhand. Jag har faktiskt aldrig varit barnfri på snart 4 år sedan första barnet menmen jag är ”inte bitter” =)

  Njut Er vistelse!

  Kram

 4. Vbh1 skriver:

  Ha en riktigt bra resa 🙂 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..