ANNONS

Up in the air

/

Godmorgon från luften!

Hunnit med en hel del denna morgon redan, hehe. Och nu sitter vi i luften och messar med det andra gänget som sitter i ett annat plan. Hightech!

Önskar er en fin dag så hörs vi när jag kommer åt wifi. Tagit lite välbehövlig semester från datorn dessa dagar men mobilen är alltid med, ska försöka uppdatera så gott det går! (Och instagram uppdateras flitigt – @matplatsen heter jag där och taggen för resan är #woopwooprom)

Verkar inte som bilden vill laddas så jag får testa lägga till den om en stund. Inte allt som klaffar så här från luften men coolt ändå 🙂

KRAM!

20140615-080140-28900243.jpg
4

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00