Godmorgon midsommar!

20140620-092631-33991176.jpg

Hej!!

Vaknat i min egen säng (som faktiskt inte är så skön haha. Önskar mig en ny!! Nästan högst upp på önskelistan) som nu är full med barn och gosedjur och trötta föräldrar 🙂 Mysmorgon! Ska kila ner och laga lite frukost snart, längtar efter svensk äggröra och bacon (med saknar croissanterna, pain a chocolate och den fantaaastiska cappucinon som serverades på hotellet!!)

20140620-093321-34401850.jpg

Vi hörs lite senare!

Kram

 1. Vi hade också en obekväm säng förut men köpte en ny tjockare bäddmadrass från IKEA som formar sig efter kroppen, kroppsvärmen. Himla himla skön. Sängen blev som ny. Ingen hotellsäng har hittills slagit vår säng efter att vi köpte madrassen. Tror den heter Tylldalen.

 2. Mia skriver:

  Vilken fin rosa blus/klänning du ser ut att ha på översta bilden. Får jag fråga var du köpt den? Önskar dig en fin sommar!

  1. Den är ganska rymlig och lite lång (jag är 166 och har small) fick tvätta min en gång då blev den lagom lång 🙂

   Kram!!

   1. maria skriver:

    Tack så mycket för svar.kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..