ANNONS

Älskade ting på frukostbordet

/
f1

God morgon sommarlovsmåndag!

Ni kanske såg på instagram vad jag ääääntligen fått i min ägo – en plåtburk till Finn Crisp. Som jag längtat efter en sådan! Letat med ljus och lykta (och även funderat på att sno Åses varje gång vi besökt dem, det var där jag såg denna fiffiga burk först) men inte fått tag i nån, men nu så. Jag älskar ju Finn Crisp och äter det i stort sett varenda morgon. Men förpackningen älskar jag inte så värst.. Men nu är ju det problemet löst, hurra. Länge sen jag blev så glad för en pryl, haha.

f3
f4

Och något efterlängtat som barnen älskar på frkostbordet är dessa flingor från Italien – Pan di Stelle. Köpte hem en ask förra året när jag var på snabbvisit i Italien med Smultrisgänget och de har tjatat om dem sen dess. Så poppis så Sebbe sitter oftast vid bordet och slevar i sig innan nån annan kommit upp ur sängen (ja förutom jag som dukar upp då ;)) Rena rama godiset säkert men är det sommarlov så är det! (Och kartongen är snart slut så..)

f2

Älskade frukostmacka!

Önskar er en finfin start på veckan!

KRAM

18

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00