Avskärmad från världen

20140626-214120-78080756.jpg

Nääää 🙁

Fortfarande inget nätverk. Först var det lite skönt men jag som jobbar via datorn börjar bli lite väl stressad nu, grejerna på to-do-listan hopar sig! Enligt Telia såg allt bra ut fram till routern så då är det väl routern som är trasig för femtioelfte gången eller nåt annat knas här. Inget funkar iallafall, s u c k.

Vi har iallafall roat oss med självplockning av jordgubbar, bakat jordgubbstårta, ätit falukorv (barnen) och myst framför familjefilm. Tills barnen kom in i andra andningen och sprang runt som skållade råttor. Fick lägga dem tillslut, helt sjövilda. Hoppas ändå på en sovmorgon i morn 🙂

Kram och godkväll på er!

 1. Hej fina du!
  Jag har följt dig ett tag men aldrig kommenterat. Älskar din blogg och tack vare dig har jag nu själv bestämt att starta en blogg.I hope you Will go on forever du är sååååå bra! Tack för att du finns
  Kram

 2. jo skriver:

  Gå in på inställningar via mobilen
  Klicka på internetsharing ‘on’
  Sedan kan du surfa på datorn via mobilens nätverk 🙂

 3. Hej!
  Mitt namn är Linda Wendt och jag jobbar på Telia Kundservice. En av mina arbetsuppgifter är att söka efter bloggar där människor skriver om oss för att se om det är något vi kan hjälpa till med och lösa så att våra kunder ska vara nöjda med oss.

  Tråkigt att höra att ditt bredband krånglar. Jag hjälper dig gärna att kika på det härifrån om du har möjlighet att komma åt vår sida på Facebook och skriva ett pm med kundnummer/personnummer som abonnemanget står på.

  Annars så hoppas jag att mina kollegor på supporten hjälper dig så att det snarast fungerar som det ska igen.

  Trevlig helg!

  Med Vänlig Hälsning,

  Linda Wendt

 4. Hej. Har fått många bra mattips samt klädtips av dig!! Alltid lika kul att läsa din blogg. Igår köpte jag ett par Rieker sandaler o du har rätt: så fantastiskt sköna. Tack för en trevlig o inspirerande blogg. Trevlig sommar!

 5. Solin skriver:

  Ååå nej! Jag skulle också få paniken. Tur att iaf mobilen har nät iaf. Man kan ju behöva googla nåt

  1. Ja tack o lov för mobilen, man kan göra mkt men inte allt.
   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..