ANNONS

Avskärmad från världen

/

20140626-214120-78080756.jpg

Nääää 🙁

Fortfarande inget nätverk. Först var det lite skönt men jag som jobbar via datorn börjar bli lite väl stressad nu, grejerna på to-do-listan hopar sig! Enligt Telia såg allt bra ut fram till routern så då är det väl routern som är trasig för femtioelfte gången eller nåt annat knas här. Inget funkar iallafall, s u c k.

Vi har iallafall roat oss med självplockning av jordgubbar, bakat jordgubbstårta, ätit falukorv (barnen) och myst framför familjefilm. Tills barnen kom in i andra andningen och sprang runt som skållade råttor. Fick lägga dem tillslut, helt sjövilda. Hoppas ändå på en sovmorgon i morn 🙂

Kram och godkväll på er!

14
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00