ANNONS

ÄNTLIGEN!!!! *fanfar*

/

gr2
gr3

Hej hej heeeeej!

Äntligen med nätverk igen, fick byta ut modemet så funkade alt igen, puh! Nu ska här bloggas!

GRYM konsert i går, Pearl Jam var faaaantastiska!! Och då är jag ändå inget superduperstort fan direkt, men som sagt Micke är så de spelas flitigt här hemma och visst är de bra! 5 plus i både Aftonbladet och Expressen såg jag. Igen. Tror de fick det när de var här för 2 år sedan med, och den gången var vi på plats i Globen. Typ samma gäng som i går kväll 🙂 (HÄR)

Bodde på Scandic Grand Central som är så himla fräscht och maffigt och trevligt med god mat (åt mitt livs godaste köttbullar tror jag i restaurangen på kvällen!) och frukost (som vi beställde upp på rummet – lyx lyx) och vilket rum vi fick! Bästa läget också, rekommenderas varmt!

Efter skön sovmorgon och soft start på dagen checkade vi ut och stannade till på Barkarby Outlet på vägen hem (visar i morn) och sen har jag spenderat resten av dagen i Sebbes rum och rensat  och sorterat varenda pinal. Puh! Så nu är båda barnens rum tiptop (Olivias tog jag i veckan). Nåt som är bra med vädret, man får mycket gjort inomhus. Ska passa på att fota medan det är städat! Själv funderar jag på att äntligen inreda tvättstugan (jamen vi har bara bott här vaddå 5 år? galet, gör man inte saker på en gång blir det bara ståendes!!) och då som ett kombinerat kontor. Har inte riktigt platsen nån annan stans, tror det kan bli bra. Försöker googla inspirationsbilder men det verkar inte vara nån som har sitt kontor i tvättstugan haha. Jaja, vi får se hur det blir 🙂

Söndagmiddagen har just avnjutits (yes, Tybblepizza!) och nu kikar vi på ”Click”. Riktigt bra faktiskt!

20140629-210943-76183942.jpg

Ha en skön kväll så hörs vi i morn!

KRAM

14
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00