ANNONS

Goda mackor

/
l1

Vas DAY Home, ljuslyktor och ljusstake H&M Home

En liten supé för 2!

Eller tv-dinner kan vi väl kalla det. Äter middag väldigt ofta framför tv:n faktiskt. Iallafall om vi äter efter barnen lagt sig och det blir ganska ofta. Micke hinner knappt hem från jobbet innan barnen äter middag och jag äter ofta lunch så sent så tiderna krockar lite men i höst ska jag försöka bli bättre på samordnade middagar.

l4

Underlägg Svenskt Tenn, tallrikar Mateus och bestick – mina nya!! Som jag ska visa bättre bild på endera dan 🙂

l6

På mackorna. En med hemlagad majjo, avokado, räkor och citron. En med kantareller, recept här:

Gratinerade kantarellmackor
Formfranska
Smör
Färska kantareller
Salt
Socker
Vitpeppar
Grädde
Ost

Rensa och skär svampen i mindre bitar. Stek i torr stekpanna så vätskan försvinner. Lägg på en rejäl klick smör och stek. Salta och sockra. Häll på en skvätt grädde som får puttra in nästan helt och hållet på låg värme. Dra några varv med vitpeppar. Smöra brödet och lägg på svampen. Strö över riven ost och gratinera tills den smält. Gott!!

l9
l10

Hittade så läckra nejlikor, visst är de fina! Som små konstverk. Eller pompoms 🙂 Håller länge gör de också, I like!

l2
l7

Här startade vi dagen i dag med nästansovmorgon. 07.50 vaknade Sebastian, framsteg! Endera dan sover vi till minst 08.00, det är mitt mål! Sen dess har vi inte gjort många knop, går fortfarande omkring i morgonrock och drar stegen efter oss som zombies här. Trött och seg och regnig måndag, energin är inte direkt på topp. Viger dagen åt fortsatt städning här hemma, senare i veckan vankas ju sooool!

KRAM på er!

13

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00