ANNONS

Duka fint för ”engångs” skull

/

d10

Matsalen sett från allrummet på övervåningen

Hej igen med uppiggande färg!

Jag har porslin och sånt mest i dova milda färger eller vitt men i bland är det ju sååå kul och effektfullt att duka med färgsprakande saker. Dukningen på bilderna består av produkter från DUNI. Engångs-saker i härliga färger och fiffiga lösningar. Som löparen, den är perforerad med jämna mellanrum så antingen river man av den till en löpare eller så kan man riva ruta för ruta till tabletter.

d11

d6

Ljusen går i samma gammelrosa nyans och jag matchade dem med knallrosa tallrikar, bestick och glas.

d2
d3
d7
d1

Och servetter som knyter i hop den knallrosa och gammelrosa nyansen, så somrigt glada!

Älskar att duka med engångsartiklar till stora fester. En sopsäck senare så har man städat och sliper diska i dagar. Det finns ju så mkt fint så det känns snarare lyxigt än tvärt om! Och smidigt att ha med på sommarens picknicks när man vill ha oömma men ändå lite fina saker.

Just nu får ni 20 % hos Duni med koden: Matplatsen14

(gäller på ord. priser t.o.m 31/8)

d5

d8

KRAM

I samarbete med Duni

19
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00