Duka fint för ”engångs” skull

d10

Matsalen sett från allrummet på övervåningen

 

Hej igen med uppiggande färg!

Jag har porslin och sånt mest i dova milda färger eller vitt men i bland är det ju sååå kul och effektfullt att duka med färgsprakande saker. Dukningen på bilderna består av produkter från DUNI. Engångs-saker i härliga färger och fiffiga lösningar. Som löparen, den är perforerad med jämna mellanrum så antingen river man av den till en löpare eller så kan man riva ruta för ruta till tabletter.

d11

d6

Ljusen går i samma gammelrosa nyans och jag matchade dem med knallrosa tallrikar, bestick och glas.

d2
d3
d7
d1

Och servetter som knyter i hop den knallrosa och gammelrosa nyansen, så somrigt glada!

Älskar att duka med engångsartiklar till stora fester. En sopsäck senare så har man städat och sliper diska i dagar. Det finns ju så mkt fint så det känns snarare lyxigt än tvärt om! Och smidigt att ha med på sommarens picknicks när man vill ha oömma men ändå lite fina saker.

Just nu får ni 20 % hos Duni med koden: Matplatsen14

(gäller på ord. priser t.o.m 31/8)

d5

d8

KRAM

 

I samarbete med Duni

 1. Emma skriver:

  Hej! Snygg dukning!
  Var kommer det fina halsbandet du hade när du hade en vit sommarklänning på dig, för ett tag sedan?

  Kram Emma

  1. Oj det minns jag inte alls vilket du menar, kan du lämna en länk till bilden?

   kram

 2. Vilken fin dukning! Har en fråga om löparna syns det att det är papper eller får man känslan att det är som en vanlig duk? Funderar nämligen att ha det på en bröllopsdukning. Tack för all inspiration du bidrar med!

  1. Har du sett deras servetter som känns som tyg? Lite så! Ett mellanting tycker jag.

   Kram

   1. Tack snälla för snabbt svar då vet jag precis! Ha en skön helg! Kram

 3. Julia skriver:

  Fint! Var har du köpt ljusstaken? 🙂

 4. Jättesnyggt!
  Kanske fel att lämna denna kommentaren i ett duni-sponsrat inlägg, men måste ändå tipsa om bluebox snygga engångstallrikar! Finns i massor med olika färger och storlekar. Till sonens student ville jag ha gult och blått, och hittade det där. Mycket bra kvalitet och snygg modell på tallrikarna!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..