ANNONS

Ett syrligt!

/

ss1

Hej lillfredag!

Om onsdagar är lillördag så kan väl torsdagar få vara lillfredag 🙂 (eller kanske lillsöndag när jag tänker efter, men det lät ju inte riktigt lika kul..)

Vi firar i alla fall ofta lillördagen med plockmat. I går var inget undantag. Och då passade vi på att prova detta sprillans nya vin till, Sauvignon de Seguin. Ett ”slottsvin” minsann 🙂

ss5

Vinet är fruktigt och krispigt och passar utmärkt till sommarens sallader, även till lättare rätter med fisk- och skaldjur – eller bara som sällskapsvin i goda vänners lag! Har tydlig smak av fläder, citrus, krusbär och svartvinbärsblad. Tyckte det smakade mycket citron/lime och var kittlande syrligt. Gott! Särskilt till skaldjur.

Vi åt det med allehanda plock till som räkor, chark, ostar, tomat/mozzarellasallad, kycklingklubbor, mimosasallad, coctailkapris, frukt och kex. Mums!

ss3
ss4

ss2

Vinet är beställningsvara och finns HÄR (går att beställa i snygg träbox med!).

Kvällens tips det!

Nu ska jag packa min lilla övernattningsväska för i morgon när Micke går på semester vid lunch blir det en high five i dörren och sen åker jag i väg på jobb. En kortis bara men det ska bli riktigt skönt. Det här med att ge barnen 10 veckors sommarlov är en utmaning. Underbart men påfrestande när man mestadels är själv med dem. Att andas lite i lugn och ro behövs 😉

KRAM

Vintips i samarbete med Chris Wine & Spirits

15
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00