ANNONS

bMB på rea och hetta utan dess like

/

pall1

Hittade äntligen fårskinnsdynor i mörkt brunsvart till barstolarna. Stolarna för övrigt på rea hos Borett nu såg jag, HÄR!

My God vad det är varmt!!

Framförallt inomhus, olidligt att sova i. I morse kom Sebbe upp helt plaskvåt, håret var helt krulligt och linnet han sovit i genomblött!! Stackarn. Barnens rum ligger åt hållet där solen går upp så deras blir tokvarmt på mornarna. Och vårat ligger där solen går ner, så där är en bastu på kvällarna. What to do? Nån mer som haft/har väääldans varmt och gjort nåt bra åt det eller har nåt bra tips?? Tipsa gääärna!

Måste nog sänka värmen i poolen, det svalkar inte direkt där nu. Men däremot är det ju såååå skönt att slinka ner en stund innan läggdags när luften är sval och sitta där och bara vara. Är så himla himla nöjd so far (förutom att 3 av 4 nackkuddar har spruckit men det kan ju orimligt vara ok så de skickar jag med Micke till butiken i dag och byter ut).

Jag ska spendera dagen inomhus i dag 🙂 Efterlängtat besök hos Sofia på Blonde för att byta ut håret 🙂 (satte ju i mina extensions i februari!) Funderar in i det sista på om det ska bli mörkbrunt, ljusbrunt med lite slingor eller sommarblont. Vad tycker ni?? Och kort eller långt?

mb1

Sköna svala lösa kläder är vad som gäller nu. Denna goding från by Malene Birger hänger och väntar på kvällens dh-träff med grannfruarna. Fråna Isa Coutures sommarrea. Kikade även in bMB-rean i Stockholm när jag var där och fann en blus jag jagat hela våren, visar vid annat tillfälle!

mb2

Nu måste jag kila, får googla hårfärger på vägen!

KRAM

25
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@Matplatsen
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00