Sommarfräsch & len

h1

 

Hej i värmen!

Plötsligt blev det brått att komma i sommarform. Och då menar jag inte pizzamagen, den får sitta där i år, jag menar benen och neråt 🙂 Här peelas och smörjes och filas och rakas, är nästan som ny nu!

Jag har fått testa dessa sköna rakhyvlar från Hydro Silk. De vårdar huden samtidigt som de rakar bort oönskat hår. Bladen på hyveln är täckta av ett unikt serum som aktiveras i vatten och i varje drag tillförs huden vårdande extrakter från havet och Shea butter. Rakbladen är ovala, speciellt designade för kvinnliga kurvor och konturer.

h2

Sveper fram som en vind över benen och kommer åt alla vinklar och vrår på skonsamt sätt utan att irritera huden (jag har annars ganska känslig hud för just sånt här). Såå bra!

h3

HÄR kan ni beställa gratis prov-ex om ni också vill testa!

KRAM

 


Inlägget i samarbete med EFI

 1. Karin skriver:

  Hej! Vill du verkligen marknadsföra ett företag som inte följer lagen? Det är inte tillåtet att säga att något är gratis om det kräver någon form av motprestation, t ex porto. Kan ju kännas som en skitsak men jag tycker det är väldigt dåligt. Är det gratis så är det. Här kan du ju göra en stor insats genom att tala om för dem att när de sköter sig kan du göra reklam…
  Annars ÄLSKAR jag din sida!! 🙂

  1. EFI AB skriver:

   Hej Karin

   Här kommer ett svar från EFI angående ditt påstående om att vi bryter mot lagen.

   Användning av ordet GRATIS:

   Såväl lagstiftning som praxis har nyligen ändrats när det gäller gratis och liktydliga ord och uttryck. Det är ju numera tillåtet under vissa förutsättningar. Jag kan maila dig ett utdrag ur MDs dom i höstas där man klargjorde den nuvarande inställningen till ”gratisargumentering” utifrån EU kommissionens guidelines.

   Den fullständiga domen finns återgiven på http://www.marknadsdomstolen.se.

   Välkommen att höra av dig till mig på post@efi.se om du vill få tillgång till utdraget.

   Önskar dig en härlig sommardag!
   Med vänlig hälsning
   EFI AB/Anki

 2. Lena skriver:

  Hej! Dum fråga kanske…. men när man använder rakhyveln ska man använda nån duschcreme oxå eller räcker det men det som är i……:)

  Mvh Lena

 3. L skriver:

  Tycker det är lite fult att kalla det gratis, när man betalar 19 kr för frakt. Dessutom blir man automatiskt medlem och får utskick av fler rakhyvlar regelbundet, om man inte själv hör av sig inom 2 veckor och tackar nej.
  Det är sånt företagen lever av, att man glömmer bort eller inte orkar säga upp en prenumeration.
  Men visst, om man gillar just denna hyvel och rakar benen flera ggr i veckan så är det ju bekvämt att få hem dom i brevlådan. 🙂 Att det kanske blir lite dyrare än att köpa i mataffären spelar ju ingen större roll för de flesta.

 4. Mia skriver:

  Tack för tipset om de nya hyvlarna och provexet 🙂

 5. Marie skriver:

  Vilken nagellacksfärg har du på bilden? Kör du fortfarande med Depend gellack trots att de är förbjudna att sälja nu?
  Jag har svårt att bestämma mig för om jag ska sluta använda det eller inte. Har inte haft några problem alls hittills (använt 1 år) och enligt Depend är det 0,5% som fått problem…

  1. Jag slutar absolut inte så länge jag inte märkt några problem, jag ÄLSKAR detta lack!!!! Köpt på mig ett gäng nu 🙂

   Kollar upp nr när jag kommer åt!

   Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..