ANNONS

Sommarfräsch & len

/

h1

Hej i värmen!

Plötsligt blev det brått att komma i sommarform. Och då menar jag inte pizzamagen, den får sitta där i år, jag menar benen och neråt 🙂 Här peelas och smörjes och filas och rakas, är nästan som ny nu!

Jag har fått testa dessa sköna rakhyvlar från Hydro Silk. De vårdar huden samtidigt som de rakar bort oönskat hår. Bladen på hyveln är täckta av ett unikt serum som aktiveras i vatten och i varje drag tillförs huden vårdande extrakter från havet och Shea butter. Rakbladen är ovala, speciellt designade för kvinnliga kurvor och konturer.

h2

Sveper fram som en vind över benen och kommer åt alla vinklar och vrår på skonsamt sätt utan att irritera huden (jag har annars ganska känslig hud för just sånt här). Såå bra!

h3

HÄR kan ni beställa gratis prov-ex om ni också vill testa!

KRAM


Inlägget i samarbete med EFI

9
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00