ANNONS

Pausbilder

/

ba6

Pust & plask!

Ett litet hej i värmen. Inne och svalkar oss lite med siesta i soffgruppen, hyfsat svalt inne just nu. Annars ser dagarna mest ut som på bilderna som följer. Hänger här hemma, i poolen eller skuggan. Men nu ska jag lägga mig i solen en stund och lyssna på ljudbok medan barnen chillar inne.

u1

Ljuvliga handdukar från PIP Studio/Borett på altanen just nu! (Ni glömmer väl inte att ni har 10 % rabatt hos Borett? Rabattkod finns HÄR)

ba3
ba1
ba2
ba5
ba4

En med gröngråbruna som pappa och en med blå som mamma <3

Solstolen kallar. Vi hörs lite senare, ett gott tips på lager!

KRAM

(Och ni som undrar om spa-badet: Vi har köpt vårt på RUSTA, de har ett litet 2-sits och ett lite större 4-sits, vi tog det större. Finns med vit eller svart marmormönstrad inredning, vi har svart. Har använt det så pass kort tid så jag kan inte uttala mig om det så mycket men hittills är vi supernöjda. Litet, nätt, stilrent och snyggt och låter inte mycket och rymmer vår familj perfekt. Får ge en mer utförlig recension när det gått en tid)

5
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00