ANNONS

Tropisk hetta och champagne

/

l8

Hej i hettan!

Bästa sommarveckan på år och dar, som vi njuter!

I går bullade vi upp med färska skaldjur (bra pris på Ica maxi, galet goda havskräftor!!) och firade Lill-lördagen med en av mina aaaabsoluta favoriter, Lanson White Label sec.

Är väldigt förtjust i alla Lanson Champagne men denna är nog absoluta favoriten. Liiiite sötare än de andra (utan att vara söt) och porlande pigg frissig smak av vit persika, apelsinblom, citrus, honung och mineraler. Passar naturligtvis peeeerfekt med skaldjur. Match made in heaven så att säga!

l1

Just nu levereras Lanson White i sommarskrud i ett fodral som påminner om en tennisboll, inspirerat av Wimbledon, kul present till tennisintresserade vänner kanske 🙂 (gäller de 300 första) Finns att beställa HÄR.

l9

Dukade upp med champagneglas (godaste formen att dricka champagne ur tycker jag! dessa frågar ni alltid om, märket är C&S – chef & sommelier) nya servetter och härliga ljuslyktor från Borett, vas Day Home och våningsfatet med skaldjur på Royal Copenhagen Mussel Malet.

l2
l6
l4
l13
l5

Färska skaldjur (räkor, havskräftor, krabba) aioli och sweet chili sås (créme fraiche + vitlök + sweet chili + salt = supergott till skaldjur!) och överst smörstekt bröd med smetana, rödlök och löjrom. Sååååå gott och särskilt i denna tropiska värme. Den iskalla bubbliga champagnen var pricken över i:et, sommarlyx!!

l10

Skulle nog kunna leva på skaldjur. Utan problem. Och på Champagne. Inte heller några problem. Hehe 🙂

Önskar er en fin kväll!

KRAM

Vintips i samarbete med Chris Wine & Spirit

8
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00